DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA

DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA

DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3 721 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA - popis produktu

Moderná záhradná zostava kombinuje obľúbenou exotickou drevinu teak a umelý ratan s hliníkovou konštrukciou imitujúce drevo. Vďaka prepojeniu týchto žiadaných materiálov je celok uchvacujúci! Okrem účelnosti vnesie do vašich vonkajších, ale aj vnútorných priestorov mimoriadnu eleganciu. Teakový stôl a 6 či 8 kresiel z umelého ratanu s dlhou životnosťou Masívny teakový stôl Monte Carlo 240 má silné nohy 8 × 8 cm a môžete sa naňho spoľahnúť dlhé roky. Rovnako tak na stabilný kreslá vybavená poduškami. Zvoľte variantu s 6 alebo 8 kreslami a užívajte si s priateľmi nekonečné záhradnú party! Hlavné prednosti záhradné zostavy Monte Victoria 240 Vysoká estetická hodnota, univerzálne použitie, jednoduchá údržba. Stôl z teaku je odolný voči výkyvom počasia i nadmernej vlhkosti. Praktická kombinácia materiálu kresiel - umelý ratan a hliníková konštrukcia. Nosnosť kresiel až 120 kg. Preskúmajte aj iné jedálenské zostavy z umelého ratanu. Sestava obsahuje: 1x Teakový masívny stôl MONTE CARLO

Produkt DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka DEOKORK, nájdete ho v e-shope i-zahradnynabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ratanové kreslá, patrí pod značku DEOKORK, v ponuke predajcu i-zahradnynabytok.sk.

Produkt DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA patrí do skupiny produktov Umelý ratan, patrí pod značku DEOKORK v ponuke e-shopu i-zahradnynabytok.sk.

DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA - parametre produktu

DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA - história ceny a dostupnosti

DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA - ďalšie zaujímavé produkty

DEOKORK Záhradná ratanová zostava MONTE VICTORIA 240 8x Záhradné kreslo VICTORIA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?