Norddan Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné

Norddan Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné

Norddan Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 437 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Norddan Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné - popis produktu

Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné Dizajnové závesné kreslo Raniya zaujme netradičným vzhľadom a štýlovým prevedením. Vďaka jemným vibráciám vás závesné kreslo dostane do príjemného stavu pokoja. Krása ratanu neomrzí a ozdobí aj štýlovo zariadenú obývaciu izbu, do ktorej prinesie atmosféru dovolenky a letnej pohody. Vytvorí nielen štýlový dekoračný prvok, ktorý sa bude vynímať na každom mieste, ale aj pohodlný priestor pre chvíle oddychu a relaxu. Závesné kreslo Raniya sa okamžite stane vašim obľúbeným útočiskom aj estetickou dominantou celej terasy či záhrady. Rozmer: 80cm x 108cm x 66cm (š x v x h)Materiál: ratanFarba: prírodná hnedá

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné stoličky, patrí značke Norddan, z materiálu Drevené, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Produkt Norddan Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka Norddan, materiálové prevedenie je Drevené, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené stoličky, vyrába ho značka Norddan, materiálové prevedenie je Drevené, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Norddan Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné - parametre produktu

Hmotnosť11 kg
Dĺžka80 cm
Šírka66 cm
Výška108 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Zahradné stoličky, Záhradné kreslá, Drevené stoličky, Závesné kreslá, Záhradné závesná kreslá, Záhradné závesné kreslá
ZnačkaNorddan
MateriálDrevené
E-shopEstilofina.sk

Norddan Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné - história ceny a dostupnosti

Norddan Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné - ďalšie zaujímavé produkty

Norddan Dizajnové závesné kreslo Raniya prírodné - ako nakúpiť najvýhodnejšie?