Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak

Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak

Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 195 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak - popis produktu

Dizajnové záhradné kreslo Roana teak Dizajnové zahradné polohovateľné kreslo Roana bude ideálnym doplnkom pre príjemné a pohodlné sedenie. Masívny teak spracovaný v nadčasovom dizajne upriami pozornosť okoloidúcich na vašu záhradu alebo balkón. Možno voliť z 5 polôh nastavenia sklonu chrbtovej opierky. V čase, keď ho nevyužívate, ho môžete zložiť a tak jednoducho uskladniť. Vďaka prírodnému prevedeniu záhradné kreslo bez problémov skombinujete s ďalším záhradným nábytkoma doplnkami, navyše sa stane osviežujúcou zmenou v záhrade alebo na terase. Užite si svoju záhradu a cíťte sa ako na dovolenke. S pekne upravenou záhradou a správnou kombináciou záhradného nábytku to pôjde hravo. V článku, Záhradný set, ktorý je ozdobou celej záhrady, vám poradíme ako si vybrať tú pravú záhradnú zostavu. Kreslo sa predáva ako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozmer: 57cm x 74cm x 104cm (š x v x h)Materiál: teakové drevoFarba: prírodná hnedá Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Norddan, materiálové prevedenie je Drevené, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné stoličky, patrí značke Norddan, z materiálu Drevené, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Produkt Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak je možné nájsť medzi produktmi v skupine Drevené stoličky, vyrába ho značka Norddan, materiálové prevedenie je Drevené, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak - parametre produktu

Hmotnosť9 kg
Dĺžka57 cm
Šírka104 cm
Výška74 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Záhradné kreslá, Zahradné stoličky, Drevené stoličky
ZnačkaNorddan
MateriálDrevené
E-shopEstilofina.sk

Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak - história ceny a dostupnosti

Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak - ďalšie zaujímavé produkty

Norddan Dizajnové záhradné kreslo Roana teak - ako nakúpiť najvýhodnejšie?