Nádoba na odpad DOUGLAS, 120 L, šedá

Nádoba na odpad DOUGLAS, 120 L, šedá

Nádoba na odpad DOUGLAS, 120 L, šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nádoba na odpad DOUGLAS, 120 L, šedá - popis produktu

Robustný a odolný plastový kôš na zber odpadu, skladovanie, či prepravu. Robustný odpadkový kôš vyhovujúci väčšine potrieb spojených s nakladaním s odpadom. Nádoba je vyrobená z odolného plastu, ľahko sa čistí a výborne znáša každodenné používanie. Pre jednoduché prenášanie je plastový kôš vybavený pevnými úchytmi. Vďaka kruhovému tvaru môžete do seba zasunúť viac nádob a nepotrebujú veľa miesta na skladovanie. Plastový kôš je taktiež možné vybaviť vrchnákom a podvozkom. Vrchnák zakryje odpad, obmedzí šírenie zápachu a prispieva k hygienickejšiemu prostrediu. Vrchnák je vyrobený z odolného plastu a je vybavené dvoma malými úchytmi. Podvozok sa jednoducho upevňuje na spodok nádoby a umožňuje jej jednoduché presúvanie napr. v situácii, kedy potrebujete uvoľniť priestor pre iné veci. Taktiež uľahčuje čistenie a vyprázdňovanie odpadkového koša.

Produkt Nádoba na odpad DOUGLAS, 120 L, šedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odpadkové koše v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odpadové nádoby, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Nádoba na odpad DOUGLAS, 120 L, šedá - parametre produktu

Nádoba na odpad DOUGLAS, 120 L, šedá - história ceny a dostupnosti

Nádoba na odpad DOUGLAS, 120 L, šedá - ďalšie zaujímavé produkty

Nádoba na odpad DOUGLAS, 120 L, šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?