MONTON Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - BLOOMS LADY - oranžová/čierna

MONTON Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - BLOOMS LADY - oranžová/čierna

MONTON Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - BLOOMS LADY - oranžová/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MONTON Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - BLOOMS LADY - oranžová/čierna - popis produktu

Výhodný dámsky set zložený z dresu a nohavíc Monton. Pohodlný a štýlový dres, ktorý sa vyznačuje výbornou priedušnosťou a skvelo sedí na tele a krátke nohavice z kolekcie LIFESTYLE ideálne na letnú jazdu, tréning v interiéri, spinning alebo každodenné dochádzanie do práce. Dámska priedušná viacvrstvová hustá penová cyklovložka pre jazdy do 6 hodín. Odolná a strečová lycra kopíruje kontúry vášho tela pre zvýšenie pohodlia a svalovej podpory. STRIH: zúžený, BENEFIT: kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, elastické, bezšvové rukávy, anatomické, antibakteriálne, ZAPÍNANIE: YKK® zips, zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: spinning, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, bez trakov, penová vložka, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: DeanDot, DeanSilk, Urban+ Green cyklovložka, Polyester, Nylon, Elastan, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky Monton, farebný variant je ČIERNA, oranžová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt MONTON Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - BLOOMS LADY - oranžová/čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky Monton, farebný variant je ČIERNA, oranžová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické dresy, vyrába ho značka Monton, farebná verzia je ČIERNA, oranžová, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

MONTON Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - BLOOMS LADY - oranžová/čierna - parametre produktu

MONTON Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - BLOOMS LADY - oranžová/čierna - história ceny a dostupnosti

MONTON Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - BLOOMS LADY - oranžová/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

MONTON Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - BLOOMS LADY - oranžová/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?