Montáž na stenu pre svietidlá Powertac® X10K a X3K (Farba: Čierna)

Montáž na stenu pre svietidlá Powertac® X10K a X3K (Farba: Čierna)

Montáž na stenu pre svietidlá Powertac® X10K a X3K (Farba: Čierna)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Montáž na stenu pre svietidlá Powertac® X10K a X3K (Farba: Čierna) - popis produktu

Montáž na stenu pre svetlá X10K a X3K vám umožní doplniť stenu vášho bytu alebo základne o praktický držiak pre svetlo. Montáž poskytuje bezpečné úložisko pre modely svietidiel X10K a X3K. Vďaka odolnej konštrukcii máte istotu, že sa baterka v držiaku nepohne ani pri väčších otrasoch. Okrem múrov môžete držiak navŕtať aj do interiéru vášho auta. Ak sa rozhodnete umiestniť držiak do auta, môžete si byť istí, že svietidlo z montáže nevypadne ani pri náročnej jazde v teréne.

Vždy na svojom mieste

Najväčšou výhodou tohto príslušenstva je odolnosť a rýchla prístupnosť. V prípade, že si montáž prichytíte na stenu, máte vždy prehľad o tom, kde sa svietidlo nachádza. V prípade núdze tak nemusíte zdĺhavo prehľadávať celý dom, byt alebo vašu ubikáciu na základni. Vďaka montáži budete vždy presne vedieť, kde svietidlo hladať.

Odolná konštrukcia

Konštrukcia je vyrobená z vysoko kvalitnej ocele, ktorá ponúka hneď niekoľko otvorov pre pripevnenie. Oceľová lišta, ktorá sa pripevňuje k podkladu, je doplnená o odolný plastový upevňovací systém. Stabilitu ešte zvyšuje výrez na spodnej časti montáže, vďaka ktorému sa svietidlo v držiaku spoľahlivo zasekne. Svietidlo je navyše v držiaku zaistené gumovým pútkom, ktoré ho udrží bezpečne na mieste. Gumové pútko je doplnené o praktickú rukoväť, vďaka ktorej ho v prípade potreby môžete ľahko uvoľniť a baterku z montáže rýchlo vybrať.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • stabilita
  • jednoduchá montáž
  • odolné materiály
  • zaisťovacie pútko
  • ľahká prístupnosť
  • výrezy pre hlavu svietidla

Montáž na stenu pre svietidlá Powertac® X10K a X3K (Farba: Čierna) - parametre produktu

Montáž na stenu pre svietidlá Powertac® X10K a X3K (Farba: Čierna) - história ceny a dostupnosti

Montáž na stenu pre svietidlá Powertac® X10K a X3K (Farba: Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Montáž na stenu pre svietidlá Powertac® X10K a X3K (Farba: Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?