Súprava na zbraň (svietidlo Warrior G4FL/uchytenie Offset/diaľkový spínač) PowerTac® (Farba: Čierna) #5809666

Súprava na zbraň (svietidlo Warrior G4FL/uchytenie Offset/diaľkový spínač) PowerTac® (Farba: Čierna) #5809666

Súprava na zbraň (svietidlo Warrior G4FL/uchytenie Offset/diaľkový spínač) PowerTac® (Farba: Čierna) #5809666

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Súprava na zbraň (svietidlo Warrior G4FL/uchytenie Offset/diaľkový spínač) PowerTac® (Farba: Čierna) - popis produktu

Zbraňové svietidlo PowerTac Warrior Gen IV je dokonalým upgradom pôvodného modelu Warrior. Je odolnejšie a zároveň výkonnejšie ako jeho predchodca. Ponúka päť úrovní jasu vrátane stroboskopu. Maximálny jas teraz činí úžasných 4 200 lúmenov. Doba svietenia je najlepšia na trhu, rovnako ako dosvit, a tak Warrior Gen IV môžete využiť, či už ste v službe, na love alebo jednoducho len tak.

Dlhý dosvit a niekoľko režimov

Svetlo PowerTac Warrior Gen IV ponúka dosvit až 214 metrov so skvelým tokom svetla až na tie najdlhšie vzdialenosti. K dispozícii je päť režimov jasu s rýchlym prístupom a navyše si svietidlo pamätá posledný použitý režim a ten po zapnutí aktivuje. V rámci sady na zbraň dostanete okrem samotného svietidla aj kompletné uchytenie a diaľkový spínač.

Dlhodobá výdrž

PowerTac Warrior Gen IV má telo vyrobené z eloxovaného leteckého hliníka, vďaka čomu vydrží aj extrémne počasie či náročnejšie zaobchádzanie. Navyše je svietidlo odolné voči vode, okrem iného vďaka tesneniu O krúžky. Digitálna technológia kontroly okruhu znamená vyššiu životnosť batérie a elektronika je zase chránená pre prípad, že by ste náhodou batériu do prístroja vložili opačne.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • kvalitné a odolné spracovanie
  • vyrobené z eloxovaného leteckého hliníka
  • kompletná sada vrátane uchytenia a diaľkového spínača
  • maximálny jas 4 200 lúmenov
  • maximálny dosvit 214 metrov
  • viacnásobná ochrana batérie

Súprava na zbraň (svietidlo Warrior G4FL/uchytenie Offset/diaľkový spínač) PowerTac® (Farba: Čierna) - parametre produktu

Súprava na zbraň (svietidlo Warrior G4FL/uchytenie Offset/diaľkový spínač) PowerTac® (Farba: Čierna) - história ceny a dostupnosti

Súprava na zbraň (svietidlo Warrior G4FL/uchytenie Offset/diaľkový spínač) PowerTac® (Farba: Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Súprava na zbraň (svietidlo Warrior G4FL/uchytenie Offset/diaľkový spínač) PowerTac® (Farba: Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?