MONT BLANC Legend Spirit EdT

MONT BLANC Legend Spirit EdT

MONT BLANC Legend Spirit EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MONT BLANC Legend Spirit EdT - popis produktu

Toaletná voda MONT BLANC Legend Spirit EdT:Ak sú vám sympatické pánske vône, poobzerajte sa po toaletnej vode MONTBLANC. Pánska toaletná voda MONTBLANC vám dodá príjemný pocit počas celého dňa. Citrusová vôňa je založená na tónoch šťavnatých citrusov. Prináša svieže ľahké tóny najlepšie vynikajúce v horúcich dňoch. Jedinečná kombinácia drevitých ingrediencií umožňuje vyniknúť silnej a pritom jemnej vôni podnecujúcej všetky zmysly. Zmyselne svieža vôňa je stelesnením energie, dynamiky a sily. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody MONTBLANC, ktorá podčiarkuje osobitosť a vnútornú silu. Hlavné prednosti toaletnej vody MONT BLANC Legend Spirit EdT Toaletná voda MONTBLANC má v sebe najmä pánske zložky vôní Pre hlavnú zložku je dominantná drevitá kombinácia vonných tónov Výrazným doplnkom je tiež vedľajšia citrusová prímes Medzi vonné zložky patrÍ aj bergamot, kardamóm, levanduľa, mošus (pižmo) a čierne korenie Spoľahnite sa na vôňu francúzske toaletnej vody MONTBLANC Užite si naplno túto vôňu, nech už sa vydáte kamkoľvek Toaletná voda MONTBLANC sa môže pochváliť jedinečnou vôňou Prevoňajte svoj deň a vytvorte z obyčajného okamihu nezabudnuteľný zážitok vďaka toaletnej vode MONTBLANC. Hlavná drevitá a vedľajšia citrusová vôňa premenia váš bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií. Zatiaľ čo si budete užívať prvý nádych živej a nevtieravej vône, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je bergamot, kardamóm, levanduľa, mošus (pižmo) a čierne korenie, predstavuje unikátny spôsob, ako si navrátiť spomienky. Nápaditý flakón francúzske toaletnej vody MONTBLANC podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. Túto toaletnú vodu si obľúbite na bežné denné nosenie aj na slávnostnejšie príležitosti. Určite s ňou urobíte dojem na prvej schôdzke, pri romantickom večeri alebo na divokom večierku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletné vody, patrí značke Mont Blanc, Montblanc, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt MONT BLANC Legend Spirit EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Mont Blanc, Montblanc, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Mont Blanc, Montblanc, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

MONT BLANC Legend Spirit EdT - parametre produktu

MONT BLANC Legend Spirit EdT - história ceny a dostupnosti

MONT BLANC Legend Spirit EdT - ďalšie zaujímavé produkty

MONT BLANC Legend Spirit EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?