GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT - popis produktu

Toaletná voda GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT:Pánska toaletná voda od obľúbenej značky GIORGIO ARMANI Emporio Armani Stronger With You Pour Homme EdT s objemom 50 ml vás očarí svojou orientálnou fougére vôňou s korenenými a drevitými tónmi, ktorá je inšpirovaná láskou a magickou príťažlivosťou medzi mužom a ženou. Tejto podmanivej kompozícii podľahnete už pri prvom privoňaní, rovnako ako aj láske na prvý pohľad. Rafinovaná esencia sa na vašej pokožke dokonale rozvinie a dodá vám mužnosť a zvodnosť.Toaletná voda pre mužov Emporio Armani Stronger With You sa rovnako ako láska vyznačuje množstvom protikladov. Počiatočné tóny kardamómu a nežnej fialky v kontraste s pikantným ružovým korením sa v srdci nádherne snúbia s aromatickou šalviou a sladkým ananásom. Zemité drevité akordy dodáva v základe ambrové drevo a céder, ktoré sú sprevádzané vôňou čerstvo rozkrojeného vanilkového struku. Zmyselná esencia je ukrytá v dizajnovom flakóne s praktickým rozprašovačom, pomocou ktorého sa vám bude toaletná voda ľahko aplikovať.Zloženie vône:Hlava: kardamóm, ružové korenie, mäta, lístky fialkySrdce: šalvia, ananás, melónZáklad: céder, vanilka, gaštan, ambrové drevo

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody, patrí značke Giorgio Armani, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Giorgio Armani, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT - parametre produktu

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT - história ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT - ďalšie zaujímavé produkty

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?