GIORGIO ARMANI Emporio He EdT

GIORGIO ARMANI Emporio He EdT

GIORGIO ARMANI Emporio He EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIORGIO ARMANI Emporio He EdT - popis produktu

Toaletná voda GIORGIO ARMANI Emporio He EdT:Toaletná voda Emporio He je určená elegantným mužom, ktorí si vedia získať srdce dievčat a žien. Prirodzený, dynamický a zmyselný muž, ktorý je pevne spätý s mestským životom a jeho druhá koža je priliehavý oblek podľa najnovšej módy, to je muž, ktorý vyznáva vôňu Emporio He. Jedinečná drevitá vôňa je jeho vizitkou, ktorou si získava dámske srdcia. Yuzu sa ľahko mieša so šalviou a unikátnou vôňou kardamómu. Dlhotrvajúci základ tvorí zmes voňavých driev, v popredí ktorých stojí cédrové a santalové drevo. Pikantné pižmo dáva vôni zmyselný nádych, ktorý ženy okúzľuje. Vôňa bola uvedená na trh v roku 1998 a dodnes má u žien veľký úspech. Zahaľte sa do vône, ktorá zdôrazní váš šarm a prirodzenú príťažlivosť! Zloženie: Hlava: yuzu, šalviaSrdce: kardamómZáklad: cédrové drevo, santalové drevo, pižmo, drevo guaiac

Produkt GIORGIO ARMANI Emporio He EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletné vody, patrí značke Giorgio Armani, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt GIORGIO ARMANI Emporio He EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Giorgio Armani, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

GIORGIO ARMANI Emporio He EdT - parametre produktu

GIORGIO ARMANI Emporio He EdT - história ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Emporio He EdT - ďalšie zaujímavé produkty

GIORGIO ARMANI Emporio He EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?