Monika Matúšová: Zrnká vedomostí o káve

Monika Matúšová: Zrnká vedomostí o káve

Monika Matúšová: Zrnká vedomostí o káve

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Monika Matúšová: Zrnká vedomostí o káve - popis produktu

Ideálny darček pre každého milovníka kávy. Prvá kniha z pražiarne kávy Zlaté Zrnko o káve. Je kofeín droga? Ako spoznať dobrú kávu? Môžem byť na káve závislý? Odpovede na tieto otázky nájdete v prvom diele knihy Zrnká vedomostí o káve. Počet strán: 80 Jazyk: slovenčina Väzba: pevná väzba Rozmer: 148x210mm   Recenzie od známych osobností Simona Budinská, milovníčka kávy a autorka gastro portálu Moniku poznám už roky. Profesionálka, milovníčka kávy a veľký detailista. Navyše s veľkým talentom na písanie, aký sa nenájde len tak. Preto mi bolo jasné, že jej knižná prvotina bude taká ako je ona sama. Extrémne plnohodnotná. Užite si túto voňavú knižku, zabaľte sa do deky, spravte si kávu a dozviete sa pár zrniek múdrostí navyše. Príjemné čítanie. Lenka Šoóšová, moderátorka Som veľká fanúšička kávy, a preto som rada vždy, keď nájdem nejakú kávovú zaujímavosť, ktorá ma prekvapí. V knihe Moniky Matúšovej s názvom Zrnká vedomosti o káve bolo tých zaujímavostí neúrekom! Prečítala som ju na jeden dúšok a môžem povedať, že je to presne moja šálka kávy. Je poučné, ale nenudí, ba práve naopak. Kristína Mečko, herečka a influencerka Kniha je super nápad aj ako darček pre všetkých, ktorí majú radi kávu a chcú sa dozvedieť nejaké zaujímavosti o nej. Veľmi sa mi páčia aj ilustrácie a to, že všetky informácie sú tam prehľadne vložené. Veľmi oceňujem aj tipy na prípravu rôznych káv  

Produkt Monika Matúšová: Zrnká vedomostí o káve patrí do skupiny produktov Zrnková káva, nájdete ho v e-shope ZlatéZrnko.sk.

Monika Matúšová: Zrnká vedomostí o káve - parametre produktu

Monika Matúšová: Zrnká vedomostí o káve - história ceny a dostupnosti

Monika Matúšová: Zrnká vedomostí o káve - ďalšie zaujímavé produkty

Monika Matúšová: Zrnká vedomostí o káve - ako nakúpiť najvýhodnejšie?