Módna pánska kožená koňaková peňaženka - Delami Marquis

Módna pánska kožená koňaková peňaženka - Delami Marquis

Módna pánska kožená koňaková peňaženka - Delami Marquis

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Módna pánska kožená koňaková peňaženka - Delami Marquis - popis produktu

Módna kožená koňaková peňaženka pre mužov od značky Delami spoľahlivo vyhovie všetkým Vašim predstavám. Obsahuje priehradky na karty, doklady, drobné mince aj na bankovky. Urobte si radosť týmto kvalitným kúskom. Materiál: teľacia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 10 x 12 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: -  Kód tovaru: CHAGL03119

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Módna pánska kožená koňaková peňaženka - Delami Marquis je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Módna pánska kožená koňaková peňaženka - Delami Marquis - parametre produktu

Módna pánska kožená koňaková peňaženka - Delami Marquis - história ceny a dostupnosti

Módna pánska kožená koňaková peňaženka - Delami Marquis - ďalšie zaujímavé produkty

Módna pánska kožená koňaková peňaženka - Delami Marquis - ako nakúpiť najvýhodnejšie?