Modelína – Veľká súprava

Modelína – Veľká súprava

Modelína – Veľká súprava

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Modelína – Veľká súprava - popis produktu

Modelovacia hmota Modelína – Veľká súprava:Moderná hračka, ktorá zábavnou formou rozvíja prirodzenú tvorivosť a kreativitu. Ponecháva voľnosť detskej fantázii a umožňuje deťom vyrobiť to, o čom doteraz len snívali. Plastelína svoju tvárnosťou otvára široké pole možností využiteľnosti.Kľúčové vlastnostiRozvoj manuálnej zručnosti a priestorového mysleniaPodpora kreativity a tvorivostiNepreberné množstvo spôsobov spracovaniaZabaví na dlhé hodinyŠiroká paleta možnostíVeľká súprava plastelín obsahuje okrem dvadsať téglikov s rozličnými farbami aj veľa vytvarovaných formičiek. Pomocou nich možno vykrajovať stále nové obrazce, spájať ich a vytvárať ďalšie a ďalšie originálne výtvory. Odporúčaný vek od 3 rokov.Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Produkt Modelína – Veľká súprava patrí do skupiny produktov Kreatívne hračky, vyrába ho značka Mac Toys, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Modelína – Veľká súprava - parametre produktu

Modelína – Veľká súprava - história ceny a dostupnosti

Modelína – Veľká súprava - ďalšie zaujímavé produkty

Modelína – Veľká súprava - ako nakúpiť najvýhodnejšie?