Mobilný dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie a spodnou policou, 1500x800 mm, HPL

Mobilný dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie a spodnou policou, 1500x800 mm, HPL

Mobilný dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie a spodnou policou, 1500x800 mm, HPL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mobilný dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie a spodnou policou, 1500x800 mm, HPL - popis produktu

Kompletný mobilný pracovný stôl s praktickou spodnou policou, panelom na náradie a prídavným rámom, ktorý možno kombinovať s viacerými doplnkami. Pracovný stôl má manuálne výškovo nastaviteľné nohy a otočné kolieska s brzdou. Praktické riešenie v podobe všestrannej, funkčnej a mobilnej pracovnej stanice. Pevná spodná polica poskytuje dostatok ďalšieho úložného priestoru pod pracovnou plochou. Panel na náradie zlepšuje organizáciu v dielňach a továrňach tým, že poskytuje dobrý prehľad a jednoduchý prístup k nástrojom a náradiu. Perforovaný povrch uľahčuje zavesenie, presun alebo zvesenie háčikov a držiakov, aby vyhovovali vašim meniacim sa potrebám. Háčiky sa predávajú samostatne. Pracovná doska je vyrobená z drevotriesky a pokrytá laminátom. Ten zabezpečuje hladký a tvrdý povrch odolný voči poškriabaniu, tekutinám a väčšine chemikálií. Pracovná doska sa dá ľahko zotrieť a udržiavať v čistote. Tento pracovný stôl je vhodný na použitie vo väčšine prostredí vrátane baliacich staníc a dielní. Rám je vyrobený z ocele, ktorá je upravená práškovou farbou. Povrchovou úpravou práškovým lakovaním sa dosahuje mimoriadne pevný a odolný povrch. Manuálne nastaviteľné nohy umožňujú zvoliť takú pracovnú výšku, aby sa dosiahla najlepšia poloha pri práci. Otočné kolieska sa pohybujú ticho a ľahko a dobre tlmia nárazy. Dve kolieska sú pevné a dve sú otočné s brzdami, ktoré zabraňujú pohybu pracovného stola pri práci. Odolná zahnutá rukoväť uľahčuje premiestňovanie pracovného stola. Neváhajte a pridajte ďalšie príslušenstvo podľa potreby, napríklad zvýšený okraj, police, lištu na boxy a zásuvku.

Produkt Mobilný dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie a spodnou policou, 1500x800 mm, HPL patrí do skupiny produktov Pracovné stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovní stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Mobilný dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie a spodnou policou, 1500x800 mm, HPL - parametre produktu

Mobilný dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie a spodnou policou, 1500x800 mm, HPL - história ceny a dostupnosti

Mobilný dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie a spodnou policou, 1500x800 mm, HPL - ďalšie zaujímavé produkty

Mobilný dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie a spodnou policou, 1500x800 mm, HPL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?