Výškovo nastaviteľný dielenský stôl MOTION so zadným panelom, 2000x800 mm

Výškovo nastaviteľný dielenský stôl MOTION so zadným panelom, 2000x800 mm

Výškovo nastaviteľný dielenský stôl MOTION so zadným panelom, 2000x800 mm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Výškovo nastaviteľný dielenský stôl MOTION so zadným panelom, 2000x800 mm - popis produktu

Ergonomický pracovný stôl, ktorý môžete doplniť praktickým príslušenstvom, napríklad policami a panelom na náradie. Elektricky nastaviteľná výška umožňuje užívateľom jednoducho meniť polohu pri práci. Prispôsobiteľný a flexibilný pracovný stôl! Vytvorte si ergonomické pracovisko s týmto elektricky výškovo nastaviteľným stolom! Pracovná stanica je vybavená elektromotorom, ktorý umožňuje nastaviť výšku pracovnej plochy jediným stlačením tlačidla (715 až 1115 mm). Vďaka tomu môžete meniť svoju pracovnú pozíciu podľa potreby a ľahko tak prechádzať zo sedenia do stoja. Výškovo nastaviteľný stôl je obzvlášť užitočný najmä, keď ho používa viac ľudí , takže si ho každý prispôsobí svojej vlastnej výške. Nezabudnite dokúpiť praktickú pracovnú rohož na podlahu, aby ste zabránili zraneniu a znížili napätie v nohách počas státia pri práci. Zostavte si pracovný stôl presne podľa vašich požiadaviek s využitím najrôznejšieho príslušenstva (predáva sa samostatne). V ponuke sú napríklad rôzne typy políc, panel na náradie, viacnásobné elektrické zásuvky, držiak na monitor a ďalšie praktické príslušenstvo. Pracovná stanica má 24 mm hrubú, svetlosivú pracovnú dosku z vysokotlakého laminátu, s tmavosivým okrajom ABS. Laminátový povrch je tvrdý, odolný a ľahko sa čistí. Rám pozostáva zo štvorcových trubiek, ktoré sú upravené odolnou, striebornou práškovou farbou. Je veľmi stabilný, so zdvíhacou dobou 23 mm / sek. pri maximálnom zaťažení. Pracovná doska má maximálnu nosnosť 300 kg pri rovnomernom zaťažení.

Produkt Výškovo nastaviteľný dielenský stôl MOTION so zadným panelom, 2000x800 mm patrí do skupiny produktov Pracovné stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovní stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Výškovo nastaviteľný dielenský stôl MOTION so zadným panelom, 2000x800 mm - parametre produktu

Výškovo nastaviteľný dielenský stôl MOTION so zadným panelom, 2000x800 mm - história ceny a dostupnosti

Výškovo nastaviteľný dielenský stôl MOTION so zadným panelom, 2000x800 mm - ďalšie zaujímavé produkty

Výškovo nastaviteľný dielenský stôl MOTION so zadným panelom, 2000x800 mm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?