Dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie, boxami a policami, 1500x800 mm, laminát

Dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie, boxami a policami, 1500x800 mm, laminát

Dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie, boxami a policami, 1500x800 mm, laminát

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie, boxami a policami, 1500x800 mm, laminát - popis produktu

Výškovo nastaviteľný pracovný stôl, ktorého súčasťou sú police, panely na náradie, lišty a boxy na malé predmety. Pracovná doska je pokrytá odolným laminátom, vďaka ktorému je vhodná do náročného prostredia. Praktická a kompletná pracovná stanica, ktorá poskytuje dostatok úložného miesta na náradie, nástroje, súčiastky a ďalšie veci, ktoré chcete mať počas práce poruke. Pracovný stôl má hrubú pracovnú dosku z drevotriesky a preglejky s povrchovou vrstvou z vysokotlakového laminátu. Ten zabezpečuje tvrdý a hladký povrch, ktorý možno ľahko utrieť a udržiavať v čistote. Pevná oceľová základňa zvládne náročné používanie. Výška nôh stola je manuálne nastaviteľná, takže môžete prispôsobiť jeho výšku a zabezpečiť si tak pohodlnú polohu pri práci. Pri práci v stoji nezabudnite pridať protiúnavovú podložku. Panely na náradie majú perforovaný povrch s hranatými otvormi, ktorý uľahčuje upevňovanie, odstraňovanie a premiestňovanie háčikov podľa potreby. Háčiky sa predávajú samostatne. Boxy na malé predmety sa výborne hodia na skladovanie klincov, skrutiek aďalších drobných dielov a môžete ich zavesiť na dodávané lišty. Polica sa podľa potreby môže používať rovno alebo šikmo. Pracovný stôl môžete vylepšiť aj pridaním rôznych doplnkov, ako sú zásuvky, zvýšený okraj, spodná polica, konzoly, osvetlenie atď.

Produkt Dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie, boxami a policami, 1500x800 mm, laminát patrí do skupiny produktov Pracovné stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pracovní stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie, boxami a policami, 1500x800 mm, laminát - parametre produktu

Dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie, boxami a policami, 1500x800 mm, laminát - história ceny a dostupnosti

Dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie, boxami a policami, 1500x800 mm, laminát - ďalšie zaujímavé produkty

Dielenský stôl SOLID, s panelom na náradie, boxami a policami, 1500x800 mm, laminát - ako nakúpiť najvýhodnejšie?