Milva ŠAMPÓN ŽIHĽAVA 200 ml

Milva ŠAMPÓN ŽIHĽAVA 200 ml

Milva ŠAMPÓN ŽIHĽAVA 200 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Milva ŠAMPÓN ŽIHĽAVA 200 ml - popis produktu

Šampón s pŕhľavou Milva obsahuje veľké množstvo výťažku divorastúcej pŕhľavy, výnimočne bohatej na aminokyseliny, vitamíny, minerály a mikroelementy. Efektívne pôsobí na vlasovú pokožku a na samotný vlas, odstraňujúc zápaly, svrbenie, nadmerné mastenie a zamedzuje tvorbe lupín. Upevňuje vlasy a redukuje štiepenie končekov. Poskytuje komplexnú starostlivosť pre slabé, vyčerpané a problematické vlasy. Šampón neobsahuje silikóny ani syntetické oleje.

Prečo si vybrať tento produkt:

-plná regenerácia a výživa vlasov pri korienkoch aj po celej dĺžke -robí vlasy mäkkými ale zároveň pevnými a odolnými -mimoriadne vhodný ak sa vlasy lámu alebo štiepi -proti zvýšenej mazovej sekrécii, lupinám podráždeniam pokožky -vhodný aj pre citlivú pokožku -dodáva objem a hustotu vlasom -vhodné pre padajúce vyčerpané vlasy -aj pre typ vlasov mastné pri korienkoch, extrémne suché po dĺžke

Náš tip: Používajte samostatne alebo ako sekundárny šampón k Šampónom Chinín/Chinín FORTE/Huma Používajte spolu so šampónom Hair Repair a chinínovou maskou pre mimoriadny uzdravujúci, posilňujúci a regeneračný účinok.

Aplikácia: Na dobre namočené vlasy naneste 8-10 ml šampónu. Jemne rozotrite, až kým sa nezmení na penu a dôkladne opláchnite vodou.

Skladovanie: Uchovajte v originálnom obale pri teplote 5-25°C na miestach mimo dosahu detí.

Tento produkt obsahuje prírodný SLS, vyrobený na rastlinnej báze. Spolu prírodné zložky: 99,3%

Tento produkt nebol testovaný na zvieratách.

Milva ŠAMPÓN ŽIHĽAVA 200 ml - parametre produktu

KategóriaŠampóny, Drogéria

Milva ŠAMPÓN ŽIHĽAVA 200 ml - história ceny a dostupnosti

Milva ŠAMPÓN ŽIHĽAVA 200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Milva ŠAMPÓN ŽIHĽAVA 200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?