Milva detský šampón 200ml

Milva detský šampón 200ml

Milva detský šampón 200ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Milva detský šampón 200ml - popis produktu

Detský šampón Milva jemne čistí detskú pokožku a vlasy bez toho, aby ich vysušoval. Bohatý obsah čistých extraktov a naturálneho hydratujúceho agentu vyživuje pokožku, hydratuje povrchové vrstvy epidermu a upokojuje podráždenia. Vlasom dodáva lesk a robí ich jednoducho rozčesateľnými. Vhodný pre každodenné použitie pre dospelé osoby s citlivou pokožkou. Neobsahuje parabény, alkoholy, PEG emulgátory, alergénne oleje a arómy.

Prečo si vybrať tento produkt?

-vhodný pre mimoriadne vyčerpané, suché a slabé vlasy -pre vlasy, ktoré si vyžadujú časté, aj každodenné umývanie -pre lámavé vlasy bez lesku

Náš tip

Používajte ako sekundárny šampón spolu so šampónmi Chinín/Chinín FORTE/Huma pre hebkosť a jemnú starostlivosť Používajte v kombinácii s chinínovou vodou forte/chinínovou vodou so ženšenom a chinínovou maskou, pokiaľ sú Vaše vlasy/vlasová pokožka precitlivelé na šampóny, ale potrebujú intenzívnu starostlivosť a regeneráciu.

Ako sa používa Milva detský šampón

Použitie pre telo: Naneste na vlhkú pokožku rukami a opláchnite vodou. Použitie pre vlasy: Naneste jemnými masážnymi pohybmi na mokré vlasy a opláchnite vodou.

Skladovanie: Uchovajte v originálnom obale pri teplote 5-25°C na miestach mimo dosahu detí.

Tento produkt obsahuje prírodný SLS, vyrobený na rastlinnej báze. Spolu prírodné zložky: 99,3%

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vlasová kozmetika, vyrába ho značka eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Produkt Milva detský šampón 200ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská kozmetika, patrí pod značku eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Milva detský šampón 200ml - parametre produktu

Milva detský šampón 200ml - história ceny a dostupnosti

Milva detský šampón 200ml - ďalšie zaujímavé produkty

Milva detský šampón 200ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?