Milva RUŽOVÁ VODA s pumpičkou 200 ml

Milva RUŽOVÁ VODA s pumpičkou 200 ml

Milva RUŽOVÁ VODA s pumpičkou 200 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Milva RUŽOVÁ VODA s pumpičkou 200 ml - popis produktu

Ružová voda Milva je dobre vyvážený fytokomplex naturálnych zložiek, obsiahnutých v extrakte ruží. Hydratuje, osviežuje a mäkko čistí pokožku tváre aj tela. Podporujú krvný obeh a udržiavajú vodný balans pokožky.

Prečo si vybrať tento produkt:- Ružová voda je skvelým tonerom pre suchú pleť. Redukuje suchosť kože a zanecháva ju hydratovanú. Rovnako funguje aj ako skvelý čistič pokožky.- Ak máte problémy s ekzémom, dermatitídou, či ružovkou, ružová voda vám môže hneď uľaviť. Ružová voda dokáže pomôcť pri začervenaní a iných nepríjemných problémoch s kožou.- Ružová voda pomáha čistiť póry, rovnako kontroluje tvorbu kožného mazu a preventívne pomáha zabrániť opätovnému návratu akné. Rovnako pomáha v liečbe jaziev z akné.-Ružová voda dokáže zázraky s popraskanými pätami. Náš tip:

Vačky pod očami ako aj unavené oči kazia inak upravený vzhľad ženy. Ružová voda dokáže upokojiť pokožku v tomto okolí, redukuje opuch a rovnako pomáha očiam relaxovať. A vitamín A dokonca znižuje riziko suchých očí.

Použitie:

Nanáša sa priamo na pokožku kozmetickým tampónom. Skladovanie: Uchovajte v originálnom obale pri teplote 5-25°C na miestach mimo dosahu detí.

Produkt nebol testovaný na zvieratách.

Milva RUŽOVÁ VODA s pumpičkou 200 ml - parametre produktu

KategóriaDrogéria

Milva RUŽOVÁ VODA s pumpičkou 200 ml - história ceny a dostupnosti

Milva RUŽOVÁ VODA s pumpičkou 200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Milva RUŽOVÁ VODA s pumpičkou 200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?