Milva VLASOVÁ VODA KOFEÍN A CHINÍN 100 ml

Milva VLASOVÁ VODA KOFEÍN A CHINÍN 100 ml

Milva VLASOVÁ VODA KOFEÍN A CHINÍN 100 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Milva VLASOVÁ VODA KOFEÍN A CHINÍN 100 ml - popis produktu

Chinínová voda s kofeínom 100ml Milva

Vlasová vodička Chinín a Kofeín proti vypadávaniu vlasov je špeciálne vyvinutá formula na prevenciu a zastavenie všetkých foriem vypadávania vlasov. Špeciálne vybrané ingrediencie dlhodobo regenerujú vlasy, zlepšujú krvný obeh vo vlasovej pokožke, zabraňujú vypadávaniu vlasov, hydratujú. Má priaznivý účinok na vyčerpané vlasy so štiepiacimi sa končekmi a zvyšuje hustotu vlasov.

Použitie: Nastriekajte na vlasovú pokožku dobre umytých a mierne vlhkých vlasov. Energicky vmasírujte do vlasovej pokožky končekmi prstov, až kým sa úplne nevstrebe. Neoplachovať. Vlasy vysušte obvyklým spôsobom.

– V závažnejších prípadoch a pri potrebe intenzívnej liečby používať denne. – V ľahších prípadoch 1-2-krát týždenne. – Pri prevencii 1-krát týždenne.

Skladovanie: Skladovať v originálnom balení pri teplote od 5 -25 stupňov, mimo dosahu detí.

Tento produkt nebol testovaný na zvieratách.

Produkt Milva VLASOVÁ VODA KOFEÍN A CHINÍN 100 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vlasová kozmetika, vyrába ho značka eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Milva VLASOVÁ VODA KOFEÍN A CHINÍN 100 ml - parametre produktu

Milva VLASOVÁ VODA KOFEÍN A CHINÍN 100 ml - história ceny a dostupnosti

Milva VLASOVÁ VODA KOFEÍN A CHINÍN 100 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Milva VLASOVÁ VODA KOFEÍN A CHINÍN 100 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?