midgard AYNO wall L nástenné svetlo sivá/sivá 930

midgard AYNO wall L nástenné svetlo sivá/sivá 930

midgard AYNO wall L nástenné svetlo sivá/sivá 930

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

midgard AYNO wall L nástenné svetlo sivá/sivá 930 - popis produktu

Stmievateľné nástenné svietidlo LED AYNO so zásuvným káblom a výklopným držiakomNástenné svietidlo AYNO doslova preklenuje oblúk od prvého svietidla s riadeným svetlom, ktoré predstavil inžinier Curt Fischer (1890 - 1956), až po najmodernejší dizajn pre moderne zariadené obytné, obchodné a kancelárske priestory. Spoločnosť midgard, ktorú založil Fischer, pokračuje vo výrobe svietidla v Nemecku; koncepcia série AYNO pochádza od priemyselného dizajnéra Stefana Dieza. od minimalistickej montáže na stenu a vertikálneho ramena s oceľovým rámom sa smerom nahor dvíha rameno zo sklených vlákien. Zásuvný kábel vedie cez dva nastavovacie krúžky, ktoré sa dajú posúvať, aby sa rameno dalo nakloniť smerom nadol nastavením úseku kábla, ktorý vedie medzi nastavovacími krúžkami. Otočné tienidlo v tvare kužeľa je vyrobené z recyklovaného polykarbonátu/ABS plastu a za štruktúrovaným difúzorom sa nachádza vysokokvalitný LED modul (CRI ≥ 95). Ten sa dá v prípade poruchy odstrániť bez použitia náradia vďaka bajonetovej poistke. Na ovládanie svetelného výkonu slúži stmievací spínač na textilnom kábli - víťaz nemeckej ceny za udržateľný dizajn 2020

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke midgard, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt midgard AYNO wall L nástenné svetlo sivá/sivá 930 je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke midgard, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED nástenné svietidlá od značky midgard, v ponuke predajcu Svetla.sk.

midgard AYNO wall L nástenné svetlo sivá/sivá 930 - parametre produktu

midgard AYNO wall L nástenné svetlo sivá/sivá 930 - história ceny a dostupnosti

midgard AYNO wall L nástenné svetlo sivá/sivá 930 - ďalšie zaujímavé produkty

midgard AYNO wall L nástenné svetlo sivá/sivá 930 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?