Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook

Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook

Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook - popis produktu

Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook. Produkt vyrobený z pevného materiálu s vodeodolnou úpravou. Vybavili sme ho profilovanými ramennými popruhmi, ktoré odľahčia váš chrbát. Batoh má systém mnohých praktických priehradiek a vreciek. Umožní vám pohodlne uložiť vaše veci a pomôže vám ich usporiadať.   Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook - VLASTNOSTI: objem: cca. 31L, zmestí dokumenty formátu A4, ucho na nosenie v ruke alebo zavesenie, 4 menšie bočné vrecká (2 zapínané na zips + 2 zapínané na kovovú pracku), profilované a vystužené ramenné popruhy s nastaviteľnou dĺžkou, vrecko na topánky na dne batohu, bočný kompresný popruh umožňuje nastavenie objemu batohu, hlavná priehradka v zadnej časti batohu obsahuje dve vrecká zapínané na zips a priehradku na tablet, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti. ROZMERY: 52 x 26 x 23cm (výška x šírka x hĺbka) objem: cca. 31L

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mestské batohy od značky 4F, vo farbe grafitová, šedá a je prispôsobený male.

Produkt Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka 4F, farebné prevedenie je grafitová, šedá a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebooky, patrí značke 4F, farebné prevedenie je grafitová, šedá a je určený male.

Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook - parametre produktu

Farbašedá
Určeniemale
KategóriaBatohy, Notebooky, Mestské batohy, Batohy na notebook, Batohy na notebooky
Značka4F
Farbagrafitová, šedá
Určeniemale

Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook - história ceny a dostupnosti

Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook - ďalšie zaujímavé produkty

Mestský batoh (31 L) s vreckom na notebook - ako nakúpiť najvýhodnejšie?