Mestský batoh (16 L) - čierny #9399557

Mestský batoh (16 L) - čierny #9399557

Mestský batoh (16 L) - čierny #9399557

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mestský batoh (16 L) - čierny - popis produktu

Chlapčenský mestský batoh je povinnou výbavou každej školáčky. Nielenže poskytuje bezpečný úložný priestor pre učebnice, zošity a ďalšie nevyhnutné pomôcky a chráni ich pred meniacimi sa poveternostnými podmienkami, ale je ideálny aj ako praktický úložný priestor pre drobné predmety užitočné počas školských exkurzií, letných prázdnin alebo rodinných výletov. Detské batohy môžu byť jedno-, dvoj- alebo viacpriestorové, aby vyhovovali rôznym potrebám. Praktické vrecká a priehradky vám umožnia usporiadať si písacie potreby, desiatu alebo kľúče. Nastaviteľné ramenné popruhy batoha umožňujú presné prispôsobenie ramenám a rovnomerné rozloženie hmotnosti na dosiahnutie pohodlného nosenia. Školský batoh je nielen funkčná batožina, ale aj predmet, ktorý sa stará o pohodlie, ergonómiu a bezpečné podmienky každodennej prepravy vecí. Ľahký mestský batoh je vyrobený zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Mestský batoh A4 má nastaviteľné ramenné popruhy podšité štruktúrovanou sieťovinou, ktorá podporuje priedušnosť. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Predné vrecko so zapínaním na zips. 2 otvorené bočné vrecká. Vnútorný otvorený priestor. Batoh má pohodlné ucho na nosenie v ruke. Mestský batoh (16 L) - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 29 x 41,5 cm (šírka x výška) objem: cca. 16 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí nastaviteľné ramenné popruhy podšité priedušnou sieťovinou hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips predné vrecko so zapínaním na zips 2 otvorené bočné vrecká 1 vnútorne otvorené vrecko ucho na nosenie v ruke

Produkt Mestský batoh (16 L) - čierny #9399557 patrí do skupiny produktov Mestské batohy od značky 4F JUNIOR, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Povinná výbava, je v ponuke značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Mestský batoh (16 L) - čierny - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaBatohy, Mestské batohy, Povinná výbava
Značka4F JUNIOR
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Mestský batoh (16 L) - čierny - história ceny a dostupnosti

Mestský batoh (16 L) - čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Mestský batoh (16 L) - čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?