Detský mestský batoh (22L) - ružový

Detský mestský batoh (22L) - ružový

Detský mestský batoh (22L) - ružový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský mestský batoh (22L) - ružový - popis produktu

Detský mestský batoh je povinnou výbavou každej školáčky a každého školáka. Nielenže poskytuje bezpečný úložný priestor pre učebnice, zošity a ďalšie nevyhnutné pomôcky a chráni ich pred meniacimi sa poveternostnými podmienkami, ale je ideálny aj ako praktický úložný priestor pre drobné predmety užitočné počas školských exkurzií, letných prázdnin alebo rodinných výletov. Detské batohy môžu byť jedno-, dvoj- alebo viacpriestorové, aby vyhovovali rôznym potrebám. Praktické vrecká a priehradky vám umožnia usporiadať si písacie potreby, desiatu alebo kľúče. Nastaviteľné ramenné popruhy batoha umožňujú presné prispôsobenie ramenám a rovnomerné rozloženie hmotnosti na dosiahnutie pohodlného nosenia. Školský batoh je nielen funkčná batožina, ale aj predmet, ktorý sa stará o pohodlie, ergonómiu a bezpečné podmienky každodennej prepravy vecí. Ľahký mestský batoh je vyrobený zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny a potom po nej voľne steká. Ventilačný systém AFS so špeciálne navrhnutými vankúšmi s termoregulačnou sieťovinou umožňuje voľné prúdenie vzduchu, ochladzuje chrbát a navyše spevňuje konštrukciu batoha. Detský mestský batoh má nastaviteľné ramenné popruhy podšité štruktúrovanou sieťovinou, ktorá podporuje priedušnosť. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Predné vrecko so zapínaním na zips. 2 bočné vrecká (1 vrecko zapínané na zips). Pružné gumičky umožňujú pripevnenie ďalšieho príslušenstva. Vnútorný otvorený priestor. Systém cirkulácie vzduchu na chrbte s vankúšmi a termoregulačnou sieťovinou umožňuje voľné prúdenie vzduchu. Batoh má pohodlné ucho na nosenie v ruke. Celok je doplnený o reflexné prvky. Mestský batoh (22L) - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 28 x 45 cm (šírka x výška) objem: cca. 22L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí nastaviteľné ramenné popruhy podšité priedušnou sieťovinou hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips predné vrecko so zapínaním na zips 2 bočné vrecká (1 vrecko zapínané na zips) elastické bungee gumičky 1 vnútorne otvorené vrecko vankúše a termoregulačná sieťovina na chrbte podporujú ventiláciu a chladenie ucho na nosenie v ruke reflexné prvky hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti ventilačný systém AFS so špeciálne navrhnutými vankúšmi s termoregulačnou sieťovinou zlepšuje cirkuláciu vzduchu a spevňuje konštrukciu batoha

Produkt Detský mestský batoh (22L) - ružový je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mestské batohy od značky 4F, vo farbe ružová, ružový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Detské batohy, patrí značke 4F, vo farbe ružová, ružový, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Detský mestský batoh (22L) - ružový patrí do skupiny produktov Detská batožina, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný unisex.

Detský mestský batoh (22L) - ružový - parametre produktu

Farbaružová
Určenieunisex
KategóriaBatohy, Mestské batohy, Detské batohy, Detská batožina, Povinná výbava
Značka4F
Farbaružová, ružový
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Detský mestský batoh (22L) - ružový - história ceny a dostupnosti

Detský mestský batoh (22L) - ružový - ďalšie zaujímavé produkty

Detský mestský batoh (22L) - ružový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?