Dámsky mestský batoh (6 L) - čierny #9068136

Dámsky mestský batoh (6 L) - čierny #9068136

Dámsky mestský batoh (6 L) - čierny #9068136

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky mestský batoh (6 L) - čierny - popis produktu

Dámsky mestský batoh je praktický doplnok, ktorý doplní každý každodenný outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Uchováva elektronické zariadenia a drobné predmety dennej potreby v bezpečí a chráni ich pred meniacimi sa poveternostnými podmienkami. Vhodne navrhnuté vrecká s rôznym objemom vám umožnia usporiadať si všetky potrebné veci. Ľahký mestský batoh je vyrobený zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny a potom po nej voľne steká. Dámsky mestský batoh má nastaviteľné ramenné popruhy. Hlavné vrecko so zapínaním na zips. Predné vrecko so zapínaním na zips. Vnútorný otvorený priestor. Batoh má pohodlné ucho na nosenie v ruke. Mestský batoh (6 L) - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 20 x 29 cm (šírka x výška) objem: cca. 6 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí nastaviteľné ramenné popruhy hlavné vrecko je zapínané na zips predné vrecko so zapínaním na zips 1 vnútorne otvorené vrecko ucho na nosenie v ruke hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti

Produkt Dámsky mestský batoh (6 L) - čierny #9068136 patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mestské batohy od značky 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámsky mestský batoh (6 L) - čierny - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy, Mestské batohy
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámsky mestský batoh (6 L) - čierny - história ceny a dostupnosti

Dámsky mestský batoh (6 L) - čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky mestský batoh (6 L) - čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?