Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook #9377878

Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook #9377878

Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook #9377878

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook - popis produktu

Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook. Produkt vyrobený z pevného materiálu s vodeodolnou úpravou. Vybavili sme ho mäkkými ramennými popruhmi, ktoré odľahčia váš chrbát. Batoh má systém mnohých praktických priehradiek a vreciek. Umožní vám pohodlne uložiť vaše veci a pomôže vám ich usporiadať.   Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook - VLASTNOSTI: objem: cca. 13L, zmestí dokumenty formátu A4, ucho na nosenie v ruke alebo zavesenie, 2 predné vrecká zapínané na zips, hlavné vrecko je zapínané na dvojcestný zips: vo vnútri je vrecko na notebook a tablet, podšité mäkkou sieťovinou ramenné popruhy s nastaviteľnou dĺžkou, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti.   ROZMERY: 39 x 28,5 x 11,5cm (výška x šírka x hĺbka)) objem: cca. 13L

Produkt Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook #9377878 patrí do skupiny produktov Mestské batohy od značky 4F, vo farbe šedá a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebook, vyrába ho značka 4F, farebné prevedenie je šedá a je určený female.

Produkt Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook #9377878 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebooky, patrí značke 4F, farebné prevedenie je šedá a je určený female.

Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaBatohy, Notebooky, Mestské batohy, Batohy na notebook, Batohy na notebooky
Značka4F
Farbašedá
Určeniefemale

Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook - história ceny a dostupnosti

Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook - ďalšie zaujímavé produkty

Mestský batoh (13 L) s vreckom na notebook - ako nakúpiť najvýhodnejšie?