Masážny valček proti celulitíde Fabulo Dots Farba: ružová

Masážny valček proti celulitíde Fabulo Dots Farba: ružová

Masážny valček proti celulitíde Fabulo Dots Farba: ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Masážny valček proti celulitíde Fabulo Dots Farba: ružová - popis produktu

Trápi vás celulitída? V tom prípade sa masážny valec proti celulitíde stane vaším každodenným spoločníkom. Ak sa jej chcete zbaviť, treba pokožku pravidelne masírovať, ideálne v kombinácii s vhodným anticelulitídnym krémom, olejom či gélom. Každodenné používanie masážneho valčeka proti celulitíde, po dobu aspoň 5 minút, zatočí s pomarančovou kožou na stehnách, bruchu, zadku i predlaktí. Masážny anticelulitídny valček je zhotovený tak, aby sa ľahko a jednoducho používal. Je malý, spratný a disponuje ergonomickým tvarom.  Po niekoľkých týždňoch pravidelnej masáže masážnym anticelulitídnym valčekom po dobu minimálne 5 minút, ideálne 20 minút denne, bude pokožka na prvý pohľad pevnejšia, pružnejšia a neporovnateľne hladšia. Dostaví sa aj vysnívaný zoštíhľujúci efekt. Balenie obsahuje 1 kus.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Masážne pomôcky, vyrába ho značka Fabulo, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Produkt Masážny valček proti celulitíde Fabulo Dots Farba: ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne valčeky, vyrába ho značka Fabulo, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Masážny valček proti celulitíde Fabulo Dots Farba: ružová - parametre produktu

Masážny valček proti celulitíde Fabulo Dots Farba: ružová - história ceny a dostupnosti

Masážny valček proti celulitíde Fabulo Dots Farba: ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Masážny valček proti celulitíde Fabulo Dots Farba: ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?