Masážny pás Fabulo s valčekmi na maderoterapiu

Masážny pás Fabulo s valčekmi na maderoterapiu

Masážny pás Fabulo s valčekmi na maderoterapiu

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Masážny pás Fabulo s valčekmi na maderoterapiu - popis produktu

Maderoterapia je masážna technika pochádzajúca z Južnej Ameriky - Brazílie a Kolumbie. Pri maderoterapii sa používajú rôzne tvarované nástroje a valčeky z čistého bukového dreva. Maderoterapia sa zameriava na podporu prekrvenia pokožky a toku lymfy. Napomáha redukcii a odstraňovaniu celulitídy a strií. Procedúra neinvazívna a hypoalergénna. Masáž je relaxačná a bezbolestná. Masážna pomôcka na maderoterapiu Fabulo je vyrobená z bukového dreva. Masážny pás je zostavený z 28 špeciálne tvarovaných masážnych valčekov. Rukoväte sú tvarované tak, aby dokonale padli do dlane. Pás sa používa na automasáž problematických častí tela s vyššou vrstvou podkožného tuku alebo celulitídy. Pokožka sa napne a vyhladí. Činnosť lymfatického systému sa podporí. Aplikáciou masáže špeciálne tvarovanými pomôckami sa dané miesto prekrví a tým sa urýchli látková výmena. Zároveň dochádza k jemnej stimulácii lymfatického systému, čím sa uvoľnia nahromadené toxíny. Podkožie v telesných partiách sa postupne zbaví nerovností a tým sa zmierňuje efekt celulitídy. Na odstránenie celulitídy je veľmi dôležitá stimulácia lymfatického systému. Masáž drevenými pomôckami stimuluje tok lymfy a naštartuje sa metabolizmus, pričom sa z tela vylučujú toxíny a škodlivé látky, ktoré si telo ukladá do zásob. Maderoterapia slúži na: zmiernenie a odbúranie celulitídy stimuláciu lymfatického systému redukciu a elimináciu nahromadených tukov detoxikáciu organizmu urýchľovanie metabolizmu uvoľnenie tela a mysle Maderoterapia je vhodná pre: ženy aj mužov, ktorí chcú prirodzeným spôsobom redukovať prejavy celulitídy alebo nahromadenie tukov osoby trpiace opuchmi dolných končatín športovcov na regeneráciu a uvoľnenie svalov po športových aktivitách

Produkt Masážny pás Fabulo s valčekmi na maderoterapiu patrí do skupiny produktov Masážne pomôcky, vyrába ho značka Fabulo, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Masážne valčeky, vyrába ho značka Fabulo, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Masážny pás Fabulo s valčekmi na maderoterapiu - parametre produktu

Masážny pás Fabulo s valčekmi na maderoterapiu - história ceny a dostupnosti

Masážny pás Fabulo s valčekmi na maderoterapiu - ďalšie zaujímavé produkty

Masážny pás Fabulo s valčekmi na maderoterapiu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?