Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl

Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl

Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl. - popis produktu

Tenké stojace LED stojaca lampa Colibrì so štyrmi nastaviteľnými bodmi stojaca lampa Colibrì je dôkladne moderná. Má formu zvislej tyče. Je vyrobený z čierneho eloxovaného hliníka a je rozdelený do štyroch vzájomne otočných častí, z ktorých každá je vybavená bodom LED, ktorý sa dá v držiaku posúvať. Týmto spôsobom môže byť svetlo nasmerované podľa želania - na jednu stranu alebo vyžarujúce dookola. LED stojaca lampa Colibrì navrhla Emiliana Martinelli v roku 2009. Spoločnosť Martinelli Luce , ktorú založil jej otec, architekt Elio Martinelli, preberá výrobu lampy. - s vypínačom na kábli (vybavený zásuvným zdrojom napájania)

Produkt Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Martinelli Luce, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Martinelli Luce, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojacie lampy, patrí značke Martinelli Luce, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl. - parametre produktu

Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl. - história ceny a dostupnosti

Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl. - ďalšie zaujímavé produkty

Martinelli Luce Colibrì stojaca LED lampa 4-pl. - ako nakúpiť najvýhodnejšie?