Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - popis produktu

Trekingové topánky Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange:Mammut Saentis Low GTX Men Pánske outdoorové topánky Mammut Saentis Low GTX Men využijete na každodenné nosenie aj na túry. Poskytnú vám dokonalý komfort, a to v ľahkom aj náročnejšom teréne. K tomu prispeje Michelin podrážka aj membrána GORE-TEX. Na topánky Mammut Saentis sa jednoducho môžete spoľahnúť, či už sa vydáte na ľahšiu prechádzku alebo do hôr. Topánky Mammut Saentis Low zaručia pohodlieKonštrukcia Hybrid Shell topánok Mammut Saentis Low GTX tvorená zmesou pružných vnútorných a pevných vonkajších materiálov zaistí prispôsobenie chodidlu a ponúka skvelý komfort. K tomu napomáhajú tiež časti zvršku zo sieťoviny, ktoré sa postarajú o vynikajúcu priedušnosť.Mammut Saentis udrží chodidlá v suchuVyvýšená pätná stabilizácia a ochrana prstov TPU poskytne optimálnu oporu. Vďaka membráne GORE-TEX Performance Comfort Footwear budú vaše nohy v suchu v každom počasí. Mammut Saentissú tak nepremokavé a navyše veľmi priedušné.Mammut Saentis Low GTX si poradí s každým terénomPodrážka Michelin, ktorú topánka Mammut Saentis Low GTX disponuje, je pritom zárukou dokonalej priľnavosti a stability v akomkoľvek teréne aj na nerovnom povrchu. Pri každom kroku vám tak podrážka ponúka istotu došľapu.Mammut Saentis sú ideálne na vychádzky a túryPevné zafixovanie chodidiel v topánke potom umožní zaväzovanie pomocou šnúrok. Mammut Saentis Low GTX Men sú ideálnou voľbou do hôr aj na lesné cesty. Aj pri dlhších vychádzkach a túrach pocítia vaše chodidlá maximálne pohodlie. Kľúčové vlastnosti outdoorových topánok Mammut Saentis Low GTX MenPánske outdoorové topánkyVhodné do ľahkého aj náročnejšieho terénuKonštrukcia topánok Hybrid Shell na prispôsobenie chodidluZvršok tvorený priedušnou sieťovinou a pevným materiálomVyvýšená pätná stabilizácia a ochrana prstov TPUTopánky Mammut Saentis s vodoodolnou membránou GORE-TEX Performance Comfort FootwearPodrážka Michelin na dokonalú priľnavosťFarebné vyhotovenie: sivo-oranžovo-čierne

Produkt Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange patrí do skupiny produktov Trekingové topánky od značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - parametre produktu

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - história ceny a dostupnosti

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - ďalšie zaujímavé produkty

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - ako nakúpiť najvýhodnejšie?