Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green - popis produktu

Trekingové topánky Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green:Mammut Mercury IV Mid GTX MenPánske turistické topánkyMammut Mercury IV Mid GTX Menvyužijete na každodenné nosenie aj na túry. Poskytnú vám skvelý komfort, a to aj v stredne náročnom teréne. K tomu prispeje 3D pena, ktorá si pamätá tvar vášho chodidla, membránaGORE-TEX a aj maximálne priľnavá Vibram podrážka. Na trekingové topánky Mammut Mercury IV sa jednoducho môžete spoľahnúť, či už sa vydáte na ľahšiu prechádzku alebo do hôr. Topánky Mammut Mercury IV so zvrškom z nubukovej kožeRobustná nubuková koža, ktorá je použitá na zvršku topánok Mammut Mercury IV Mid GTX Men, zaručí ich odolnosť a dlhú životnosť. Pred oderom aj poškodením navyše chráni vystuženie z kaučuku. Mammut Mercury IV Mid GTX udržia chodidlá v suchuTlmenie v podobe pamäťovej peny 3D Memo Foam ponúka vášmu chodidlu individuálne prispôsobenie a súčasne poskytne perfektnú oporu pre členok aj priehlavok. Vďaka membráneGORE-TEXbudú vaše nohy v suchu v každom počasí. Turistická obuv Mammut Mercury IVje tak nepremokavá a navyše veľmi priedušná. V trekových topánkach Mammut Mercury IV Mid sa nešmykneteTrekové topánky Mammut Mercury IV sú vybavené podrážkou s technológiouVibram, ktorá disponuje viachranným vzorom, aje tak zárukou dokonalej priľnavosti na každom povrchu. Jej protišmykové vlastnosti oceníte pri chôdzi v daždi, po skalách, kameňoch aj v lese. Trekingová obuv Mammut Mercury IV je ideálna na vychádzky a túryPevné zafixovanie chodidiel v topánke umožní zaväzovanie pomocou šnúrok. Trekingová obuv Mammut Mercury IV Mid GTX Menje ideálnou voľbou do hôr a na lesné cesty. Aj pri dlhších vychádzkach a túrach pocítia vaše chodidlá maximálne pohodlie. Kľúčové vlastnosti turistických topánok Mammut Mercury IV Mid GTX MenPánske turistické topánkyVhodné do stredne náročného terénuZvršok vyrobený z nubukovej kožePamäťová pena 3D Memo Foam zaručí chodidlám individuálne prispôsobenie saTrekingové topánky Mammut Mercury IV Mid GTX s vodoodolnou membránouGORE-TEXPodrážka s technológiouVibramna dokonalú priľnavosťVystuženie z kaučuku zvyšujúce odolnosťFarebné vyhotovenie: béžovo-hnedé

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske topánky, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green je možné nájsť medzi produktmi v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Trekingové topánky od značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green - parametre produktu

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green - história ceny a dostupnosti

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green - ďalšie zaujímavé produkty

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green - ako nakúpiť najvýhodnejšie?