Mammut Mercury IV Mid GTX® Men

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men - popis produktu

Trekingové topánky Mammut Mercury IV Mid GTX® Men:Trekingové topánky Mammut Mercury IV Mid GTX MenPánske trekingové topánky Mammut Mercury IV Mid GTX Men využijete na každodenné nosenie aj túry. Poskytnú vám skvelý komfort, a to aj v stredne náročnom teréne. K tomu prispeje 3D pena, ktorá si pamätá tvar vášho chodidla, membrána GORE-TEX aj maximálne priľnavá Vibram podrážka. Na topánky Mammut Mercury IV sa jednoducho môžete spoľahnúť, či už sa vydáte na ľahšiu prechádzku alebo do hôr. Topánky Mammut Mercury IV so zvrškom z nubukovej kožeRobustná nubuková koža terracare, ktorá je použitá na zvršku topánok Mammut Mercury IV Mid GTX Men, zaručí odolnosť a dlhú životnosť topánok. Pred oderom aj poškodením navyše chráni vystuženie z kaučuku.Trekingové topánky Mammut Mercury IV Mid GTX udržia chodidlá v suchuTlmenie v podobe pamäťovej peny 3D Memo Foam ponúka vášmu chodidlu individuálne prispôsobenie a súčasne poskytne perfektnú oporu na členok aj priehlavok. Vďaka membráne GORE-TEX budú vaše nohy v suchu za každého počasia. Mammut Mercury IV sú tak nepremokavé a navyše veľmi priedušné.V topánkach Mammut Mercury IV Mid sa nešmykneteTopánky Mammut Mercury IV sú vybavené podrážkou s technológiou Vibram, ktorá disponuje viachrannou vzorkou, a je tak zárukou dokonalej priľnavosti na každom povrchu. Jej protišmykové vlastnosti oceníte pri chôdzi v daždi, po skalách, kameňoch aj v lese.Topánky Mammut Mercury IV Mid sú ideálne na vychádzky a túryPevné zafixovanie chodidiel v topánke potom umožní zaväzovanie pomocou šnúrok. Trekingové topánky  Mammut Mercury IV Mid GTX Men  sú ideálnou voľbou do hôr aj na lesné cesty. Aj pri dlhších vychádzkach a túrach pocítia vaše chodidlá maximálne pohodlie. Kľúčové vlastnosti trekingových topánok Mammut Mercury IV Mid GTX MenPánske stredne vysoké trekingové topánkyVhodné do stredne náročného terénuZvršok vyrobený z nubukovej kožePamäťová pena 3D Memo Foam zaručí chodidlám individuálne prispôsobenieTopánky Mammut Mercury IV Mid GTX s vodoodolnou membránou GORE-TEX Podrážka s technológiou Vibram na dokonalú priľnavosťVystuženie z kaučuku zvyšujúce odolnosťFarebné vyhotovenie: čierne

Tento produkt nájdete v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Mammut Mercury IV Mid GTX® Men patrí do skupiny produktov Turistická obuv, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Trekingové topánky od značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men - parametre produktu

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men - história ceny a dostupnosti

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men - ďalšie zaujímavé produkty

Mammut Mercury IV Mid GTX® Men - ako nakúpiť najvýhodnejšie?