Mäkká sada kufrov Solier STL1316 čierno-hnedá

Mäkká sada kufrov Solier STL1316 čierno-hnedá

Mäkká sada kufrov Solier STL1316 čierno-hnedá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 156,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mäkká sada kufrov Solier STL1316 čierno-hnedá - popis produktu

Sada kufrov STL1316 značky Solier určená pre najnáročnejších zákazníkov. Vyrobené z odolného a veľmi odolného materiálu CODURA. Skladá sa z 2 moderných a ľahkých kufrov s dvojúrovňovou teleskopickou rukoväťou. Vybavený kombinovaným zámkom, zaisťujúcim bezpečnosť batožiny. Majú odolný, duralový vstavaný rám a štyri kolesá, ktoré zaisťujú stabilitu a ľahkosť v každom smere. Vnútro v žiarivej, signovanej farbe je rozdelené na dve funkčné priehradky na zips. Špecifikácie: Vrchný materiál: CODURA 4 otočné kolieska Odnímateľné kolesá vo veľkostiach M a L Odolný materiál Kombinovaný zámok Špeciálne malé pútka na visiaci zámok na zipsoch vonkajších vreciek Dve priestranné vonkajšie vrecká na zips Vnútorné sieťované vrecko Bočné madlo na zdvíhanie kufra Ochranné nôžky, chrániace proti oderu Teleskopická rukoväť Odolný, duralový rám zabudovaný v kufri Vo vnútri sú popruhy, ktoré zabraňujú posúvaniu šatníka V prípade znečistenia stačí utrieť vlhkou špongiou Rozmery: XL: Kapacita: 94 litrov Vonkajšia/vnútorná výška: 79/71 cm Výška s vysunutým teleskopom: 105 cm Vonkajšia/vnútorná šírka: 46/45 cm Vonkajšia/vnútorná hĺbka: 33/32 cm Hĺbka s predĺžením: 38 cm L: Kapacita: 70L Vonkajšia/vnútorná výška: 72/63 cm Výška s vysunutým teleskopom: 100 cm Vonkajšia/vnútorná šírka: 41/40 cm Vonkajšia/vnútorná hĺbka: 29/28 cm Hĺbka s predĺžením: 34 cm M: Kapacita: 55L Hmotnosť: 3,8 kg Vonkajšia/vnútorná výška: 68/58 cm Výška s vysunutým teleskopom: 103 cm Vonkajšia/vnútorná šírka: 39/38 cm Vonkajšia/vnútorná hĺbka: 26/25 cm Hĺbka s predĺžením: 31 cm NÁVOD NA KÓDOVANIE: Zámok je štandardne nastavený do polohy 0-0-0. Stlačte tlačidlo 1 v smere šípky. V tejto polohe nastavte každú číslicu podľa vlastného výberu. Uvoľnite tlačidlo. Váš nový kód je teraz nastavený! Dávajte pozor, aby ste pri nastavovaní číslic neuvoľnili tlačidlo!

Produkt Mäkká sada kufrov Solier STL1316 čierno-hnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné kufre od značky domtextilu.sk, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady kufrov, je v ponuke značky domtextilu.sk, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Mäkká sada kufrov Solier STL1316 čierno-hnedá - parametre produktu

FarbaČierna
Objem94 l
KategóriaKufre, Cestovné kufre, Sady kufrov
Značkadomtextilu.sk
FarbaČIERNA
E-shopDomtextilu.sk

Mäkká sada kufrov Solier STL1316 čierno-hnedá - história ceny a dostupnosti

Mäkká sada kufrov Solier STL1316 čierno-hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Mäkká sada kufrov Solier STL1316 čierno-hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?