Sada cestovných kufrov STL945 púdrovo ružová

Sada cestovných kufrov STL945 púdrovo ružová

Sada cestovných kufrov STL945 púdrovo ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada cestovných kufrov STL945 púdrovo ružová - popis produktu

Set cestovných kufrov Solier vytvorený pre najnáročnejších zákazníkov. Moderné, ľahké modely vyrobené z veľmi odolného plastu ABS Plus odolného voči poškriabaniu. Vybavený dvojúrovňovou teleskopickou rukoväťou a vonkajšími, na dotyk príjemnými gumenými rukoväťami. Zabezpečené kombinovaným zámkom, ktorý zabraňuje neoprávneným osobám dostať sa dovnútra. Majú odolný, duralový rám zabudovaný v kufri a štyri otočné gumené kolieska, ktoré zaisťujú stabilitu, ale aj ľahkosť a komfort jazdy. Interiér je vybavený vnútornými upevňovacími popruhmi na zaistenie batožiny a signovanou podšívkou rozdelenou na dve priehradky na zips. Špecifikácie: Vrchný materiál: ABS (akrylonitril, butadién, styrén) 4 kolesá s guľôčkovými ložiskami zo zmesi (guma + guma), otočné o 360 stupňov Odnímateľné kolesá Vo vnútri odnímateľné vrecko na menšie príslušenstvo Vodotesný materiál odolný voči poškriabaniu Jednoduché čistenie Šifrovaný zámok Dvojúrovňová teleskopická rukoväť Odolný, duralový rám zabudovaný v kufri Dvojkomorový stred rozdelený zipsom Vnútorné popruhy na upevnenie batožiny Kapacita: S: 35L M: 55L L: 90L Rozmery: S: Vonkajšia/vnútorná výška: 54 cm / 45 cm Vonkajšia / vnútorná šírka: 39 cm / 37 cm Hĺbka: 21,5 cm M: Vonkajšia/vnútorná výška: 64,5 cm / 56 cm Vonkajšia / vnútorná šírka: 45 cm / 39 cm Hĺbka: 25,5 cm L: Vonkajšia/vnútorná výška: 75 cm / 67 cm Vonkajšia / vnútorná šírka: 51 cm / 46 cm Vonkajšia hĺbka: 29,5 cm NÁVOD NA KÓDOVANIE: Zámok je štandardne nastavený do polohy 0-0-0. Stlačte tlačidlo 1 v smere šípky. V tejto polohe nastavte každú číslicu podľa vlastného výberu. Uvoľnite tlačidlo. Váš nový kód je teraz nastavený! Dávajte pozor, aby ste pri nastavovaní číslic neuvoľnili tlačidlo!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné kufre od značky domtextilu.sk, farebná verzia je ružová, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Produkt Sada cestovných kufrov STL945 púdrovo ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovná batožina, patrí značke domtextilu.sk, vo farebnej verzii ružová, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady kufrov, je v ponuke značky domtextilu.sk, vo farbe ružová, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Sada cestovných kufrov STL945 púdrovo ružová - parametre produktu

Sada cestovných kufrov STL945 púdrovo ružová - história ceny a dostupnosti

Sada cestovných kufrov STL945 púdrovo ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Sada cestovných kufrov STL945 púdrovo ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?