Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá

Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá

Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 113,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá - popis produktu

Set cestovných kufrov Solier vytvorený pre najnáročnejších zákazníkov. Moderné, ľahké modely vyrobené z veľmi odolného plastu ABS Plus odolného voči poškriabaniu. Vybavený dvojúrovňovou teleskopickou rukoväťou a vonkajšími, na dotyk príjemnými gumenými rukoväťami. Zabezpečené kombinovaným zámkom, ktorý zabraňuje neoprávneným osobám dostať sa dovnútra. Majú odolný, duralový rám zabudovaný v kufri a štyri otočné gumené kolieska, ktoré zaisťujú stabilitu, ale aj ľahkosť a komfort jazdy. Interiér je vybavený vnútornými upevňovacími popruhmi na zaistenie batožiny a signovanou podšívkou rozdelenou na dve priehradky na zips. Špecifikácie: Vrchný materiál: ABS (akrylonitril, butadién, styrén) 4 kolesá s guľôčkovými ložiskami zo zmesi (guma + guma), otočné o 360 stupňov Odnímateľné kolesá Vo vnútri odnímateľné vrecko na menšie príslušenstvo Vodotesný materiál odolný voči poškriabaniu Jednoduché čistenie Šifrovaný zámok Dvojúrovňová teleskopická rukoväť Odolný, duralový rám zabudovaný v kufri Dvojkomorový stred rozdelený zipsom Vnútorné popruhy na upevnenie batožiny Kapacita: S: 33L M: 55L L: 85L Rozmery: S: Vonkajšia/vnútorná výška: 55 cm / 46 cm Vonkajšia / vnútorná šírka: 37 cm / 33 cm Hĺbka: 24 cm M: Vonkajšia/vnútorná výška: 64 cm / 55 cm Vonkajšia / vnútorná šírka: 43 cm / 40 cm Hĺbka: 27 cm L: Vonkajšia/vnútorná výška: 75 cm / 66 cm Vonkajšia / vnútorná šírka: 49 cm / 46 cm Vonkajšia hĺbka: 30 cm NÁVOD NA KÓDOVANIE: Zámok je štandardne nastavený do polohy 0-0-0. Stlačte tlačidlo 1 v smere šípky. V tejto polohe nastavte každú číslicu podľa vlastného výberu. Uvoľnite tlačidlo. Váš nový kód je teraz nastavený! Dávajte pozor, aby ste pri nastavovaní číslic neuvoľnili tlačidlo!

Produkt Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá patrí do skupiny produktov Cestovné kufre od značky domtextilu.sk, farebná verzia je modrá, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sady kufrov, je v ponuke značky domtextilu.sk, vo farbe modrá, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Produkt Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sady cestovných kufrov, vyrába ho značka domtextilu.sk, vo farbe modrá, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá - parametre produktu

Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá - história ceny a dostupnosti

Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá - ďalšie zaujímavé produkty

Sada cestovných kufrov STL957 tmavomodrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?