Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V

Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V

Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V - popis produktu

Jasné svetlo na ťažko prístupné miesta - LED pracovné svetlo na batérie DML801 Mobilné pracovné svetlo LED DML801 ponúka dva stupne jasu a poskytuje spoľahlivé osvetlenie takmer v každom prostredí. Hlavu svietidla možno nastaviť do siedmich polôh; možno ju nastaviť doprava a doľava v krokoch po 45° a možno ju nakláňať nahor a nadol v krokoch po 30°. DML801 má priamo na hlave svietidla kovový hák otočný o 360° na zavesenie a súčasťou balenia je aj nastaviteľný ramenný popruh s hákom. - Dodávka bez batérie a nabíjačky, vhodné modely sú k dispozícii prostredníctvom príslušenstva - s ochranou proti hlbokému vybitiu - automaticky sa vypne, keď je batéria takmer vybitá

Produkt Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke MAKITA.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke MAKITA.

Produkt Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V patrí do skupiny produktov Pracovné svetlá, patrí pod značku MAKITA.

Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V - parametre produktu

Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V - história ceny a dostupnosti

Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V - ďalšie zaujímavé produkty

Makita DML801 LED na baterku, pracovná lampa 18V - ako nakúpiť najvýhodnejšie?