Magická hubka pre ľahké upratovanie

Magická hubka pre ľahké upratovanie

Magická hubka pre ľahké upratovanie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Magická hubka pre ľahké upratovanie - popis produktu

Magická melamínová hubka je špeciálna hubka na čistenie, ktorá vám uľahčí prácu. Odstráni aj tie najodolnejšie nečistoty, a to len za pomoci vody. Hubku stačí len ľahko navlhčiť a môžete pustiť do práce. Využijete ju ako leštič, na čistenie kúpeľne, kuchyne, nábytku a ďalších povrchov. Ľahko odstráni stopy od fixky či pasteliek, vyčistí omietku od nečistoto po deťoch alebo štvornohých maznáčikoch. Ľahko si vyčistíte zašpinenú kabelku, alebo topánky. Vždy bez chémie - teda ekologicky. Rozmery tejto hubky sú 10 x 6 x 2 cm. Veľkým a možno najdôležitejším plusom melamínovej huby je jej všestrannosť. Poradí si s upratovaním povrchov v obývacích izbách, dokonale vyčistí kuchynské linky, spotrebiče, vodovodné batérie a obklady. Čistí dlaždice a zrkadlá, linoleum a drevené podlahy, rôzne domáce potreby. Melamínová hubka je veľmi účinná pri odstraňovaní nečistôt a škvŕn bez použitia chemických prostriedkov.Materiál: 100% pena z melamínovej živicePoužitie: Hubku namočte do vody a nechajte ju dôkladne nasať. Potom stlačením hubky na plocho z nej odstráňte prebytočnú vodu. Následne znečistený povrch začnite hubkou čistiť. Vo chvíli zanesenia hubky ju znovu namočte a vyžmýkajte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čistiace prostriedky, je v ponuke značky Provysavače, v ponuke predajcu PreVysavace.sk.

Produkt Magická hubka pre ľahké upratovanie je možné nájsť medzi produktmi v skupine Prostriedky na upratovanie, je v ponuke značky Provysavače, nájdete ho v e-shope PreVysavace.sk.

Magická hubka pre ľahké upratovanie - parametre produktu

Magická hubka pre ľahké upratovanie - história ceny a dostupnosti

Magická hubka pre ľahké upratovanie - ďalšie zaujímavé produkty

Magická hubka pre ľahké upratovanie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?