LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová

LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová

LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová - popis produktu

LED stojaca lampa Thesis s tienidlo na lampu z drevenej dyhy Či už v spálni, útulnej obývacej izbe alebo v hoteli, LED stojaca lampa Thesis ponúka príjemné osvetlenie obývacej časti bez oslnenia. tienidlo na lampu vyrobené z drevenej dyhy, ktoré má tenkostenný, priesvitný tvar v patentovanom procese Timberlite®, poskytuje prírodný akcent. Pod trojramennou kovovou konštrukciou, ktorej tvar zaberá noha, sú umiestnené LED diódy, ktoré svietia smerom dole. Tenký stojan dodáva stojaca lampa ďalšiu eleganciu. Svetelný výkon je možné regulovať pomocou stmievača na kábli. Ramón Esteve je španielsky dizajnér, ktorý okrem svietidiel pre žiarovky LZF navrhuje aj nábytok a budovy. Esteve tu používa hlavne minimalistický a industriálny štýl. Jeho stojaca lampa Thesis ponúka jednoduchosť a zároveň vysokú hodnotu rozpoznania. - s drevom z udržateľného lesného hospodárstva šetrného k životnému prostrediu (certifikované FSC®)

Produkt LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke LZF LamPS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke LZF LamPS, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke LZF LamPS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová - parametre produktu

LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová - história ceny a dostupnosti

LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová - ďalšie zaujímavé produkty

LZF Thesis stojaca LED lampa čierna/slonovinová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?