Luxusný paplón prešívaný s guličkovým vankúšom

Luxusný paplón prešívaný s guličkovým vankúšom

Luxusný paplón prešívaný s guličkovým vankúšom

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luxusný paplón prešívaný s guličkovým vankúšom - popis produktu

100% polyester

 Povrchová látka paplóna býva veľmi často 100% polyester. Jedná sa o nekrčiaci, ľahký a rýchloschnúci materiál. Navyše starostlivosť oň je veľmi jednoduchá. Vďaka mikrovláknam výborne absorbuje vodu a je šetrný k pokožke celého tela. Malou nevýhodou je, že má sklony k žmolkovaniu. Tomu zabránite praním na nízkej teplote a naruby.

Gramáž paplóna

Rozhodujúcim faktorom v ktorom ročnom období budete paplón využívať je práve gramáž. Nepísaným pravidlom je, že zimné paplóny začínajú na gramáži 350 g/m2. Pri letných to je o niečo nižšia gramáž, začína obvykle na 150 g/m2. Ak nechcete riešiť gramáž paplónov a ich výmenu podľa ročného obdobia, je možné zvoliť variantu celoročného paplóna. Ten sa prispôsobí Vášmu telu a zaistí potrebný komfort počas celého roka. 

  • Gramáž: 300 g/m2
Rozmer paplóna 140 x 200 cm

Klasický paplón na jednolôžkové postele je ten s rozmerom 140 x 200 cm. Poskytuje komfort svojemu majiteľovi počas celej noci, vďaka svojej ľahkosti a nadýchanosti. Ďalšími výhodami tohto paplóna sú izolačné schopnosti, efektívne odvádza od tela vlhkosť.

Výplň paplóna 100% polyester

Syntetický materiál, 100% polyester sa využíva ako výplňový materiál do paplónov vo forme guličiek alebo celého rúna. Jedná sa o veľmi ľahký materiál s dobrou tvarovou pamäťou a vyniká taktiež jednoduchou údržbou a nízkou hmotnosťou. Tento typ paplónov je taktiež cenovo prijateľný a obľúbený.

Celoročný paplón

 Použitím celoročných paplónov Vám odpadá potreba veľkého úložného priestoru pre uchovanie zimných alebo letných paplónov. Ocenia to predovšetkým ľudia žijúci v menších bytoch. Gramáž celoročných paplónov sa pohybuje od 250 g/m2 do 400 g/m2. Nižšia hodnota je slabšia a vhodná pre prirodzene zahriate osoby, naopak vyššia gramáž je o niečo teplejšia, vhodná pre zimomravejších ľudí. Tento typ paplónov sa prispôsobí Vášmu telu a reguluje teplotu počas celého roka.

Paplón je vhodný do týchto typov postelí Vhodný do jednolôžka

 Neviete si rady s veľkosťou paplóna do klasickej jednolôžkovej postele? Tou správnou voľbou je rozmer 140 x 200 cm. Paplón je dostatočne veľký pre jednu osobu a poskytne jej požadovaný komfort po celú noc. Veľkosť paplóna je vhodný aj do manželských postelí, kde každý z partnerov volí samostatný paplón.

Antialergický paplón

 Ak vyberáte vhodný paplón pre alergika, dbajte na niekoľko rád. Väčšina alergií, prejavujúcich sa zapchatým nosom, svrbením, ekzémom alebo kašlom sú spôsobené roztočom. Dnes sa udávajú ako antialergické paplóny tie, ktoré sú vyplnené umelým vláknom. Vyberajte teda textílie, ktoré sú prateľné aj pri vyšších teplotách a sú odolné voči roztočom. Existujú špeciálne povrchové úpravy, ktoré zabraňujú ich prenikaniu a usadzovaniu v paplóne.

Pranie paplóna

Luxusný paplón prešívaný s guličkovým vankúšom - parametre produktu

KategóriaVankúše

Luxusný paplón prešívaný s guličkovým vankúšom - história ceny a dostupnosti

Luxusný paplón prešívaný s guličkovým vankúšom - ďalšie zaujímavé produkty

Luxusný paplón prešívaný s guličkovým vankúšom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?