Bellamy Set paplóna a vankúša do postieľky IN THE WOODS, vel. M

Bellamy Set paplóna a vankúša do postieľky IN THE WOODS, vel. M

Bellamy Set paplóna a vankúša do postieľky IN THE WOODS, vel. M

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 61,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bellamy Set paplóna a vankúša do postieľky IN THE WOODS, vel. M - popis produktu

Milovníkov lesných zvieratok poteší set bavlneného paplóna a vankúša IN THE WOODS so postieľky, na ktorom nájdete medveďa alebo napríklad jeleňa. Motívy zvieratok a rastlín sú na snehovobielom podklade, vďaka čomu obrázkové motívy krásne vyniknú a okrem toho posteľný set jednoducho skombinujete s čímkoľvek ďalším v detskej izbe a nebude to pôsobiť rušivo. Detský set IN THE WOODS je ideálnou voľbou pre deti do 5 rokov. Súprava je vyrobená z vysoko kvalitnej bavlny, výplň podstieľky je z pružného a nadýchaného hypoalergénneho vlákna s pokročilými vlastnosťami regulácie tepla. Vďaka tomu je zaručené maximálne pohodlie počas spánku. Vytvorte pommocou tohto krásneho setu v detskej izbičke veselú a farebnú náladu.Náš tip: Detské sety do postieľky ponúkame v rôzných rozmeroch.

Materiál: 100% bavlna

Produkt Bellamy Set paplóna a vankúša do postieľky IN THE WOODS, vel. M patrí do skupiny produktov Detské postieľky, vyrába ho značka Bellamy, nájdete ho v e-shope Scandishop.sk.

Bellamy Set paplóna a vankúša do postieľky IN THE WOODS, vel. M - parametre produktu

Bellamy Set paplóna a vankúša do postieľky IN THE WOODS, vel. M - história ceny a dostupnosti

Bellamy Set paplóna a vankúša do postieľky IN THE WOODS, vel. M - ďalšie zaujímavé produkty

Bellamy Set paplóna a vankúša do postieľky IN THE WOODS, vel. M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?