Celoročný paplón prešívaný s vankúšom CLASSIC a vankúšikom 40 x 50 cm

Celoročný paplón prešívaný s vankúšom CLASSIC a vankúšikom 40 x 50 cm

Celoročný paplón prešívaný s vankúšom CLASSIC a vankúšikom 40 x 50 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Celoročný paplón prešívaný s vankúšom CLASSIC a vankúšikom 40 x 50 cm - popis produktu

100% polyester

 Povrchová látka paplóna býva veľmi často 100% polyester. Jedná sa o nekrčiaci, ľahký a rýchloschnúci materiál. Navyše starostlivosť oň je veľmi jednoduchá. Vďaka mikrovláknam výborne absorbuje vodu a je šetrný k pokožke celého tela. Malou nevýhodou je, že má sklony k žmolkovaniu. Tomu zabránite praním na nízkej teplote a naruby.

Gramáž paplóna

Rozhodujúcim faktorom v ktorom ročnom období budete paplón využívať je práve gramáž. Nepísaným pravidlom je, že zimné paplóny začínajú na gramáži 350 g/m2. Pri letných to je o niečo nižšia gramáž, začína obvykle na 150 g/m2. Ak nechcete riešiť gramáž paplónov a ich výmenu podľa ročného obdobia, je možné zvoliť variantu celoročného paplóna. Ten sa prispôsobí Vášmu telu a zaistí potrebný komfort počas celého roka.

  • Gramáž: 300 g/m2
Rozmer paplóna 140 x 200 cm

 Klasický paplón na jednolôžkové postele je ten s rozmerom 140 x 200 cm. Poskytuje komfort svojemu majiteľovi počas celej noci, vďaka svojej ľahkosti a nadýchanosti. Ďalšími výhodami tohto paplóna sú izolačné schopnosti, efektívne odvádza od tela vlhkosť.

Výplň paplóna 100% polyester

 Syntetický materiál, 100% polyester sa využíva ako výplňový materiál do paplónov vo forme guličiek alebo celého rúna. Jedná sa o veľmi ľahký materiál s dobrou tvarovou pamäťou a vyniká taktiež jednoduchou údržbou a nízkou hmotnosťou. Tento typ paplónov je taktiež cenovo prijateľný a obľúbený.

Celoročný paplón

 Použitím celoročných paplónov Vám odpadá potreba veľkého úložného priestoru pre uchovanie zimných alebo letných paplónov. Ocenia to predovšetkým ľudia žijúci v menších bytoch. Gramáž celoročných paplónov sa pohybuje od 250 g/m2 do 400 g/m2. Nižšia hodnota je slabšia a vhodná pre prirodzene zahriate osoby, naopak vyššia gramáž je o niečo teplejšia, vhodná pre zimomravejších ľudí. Tento typ paplónov sa prispôsobí Vášmu telu a reguluje teplotu počas celého roka.

Schopnosť izolácie: Teplý paplón

 Schopnosť izolácie na teplej úrovni majú predovšetkým celoročné paplóny, ktoré sa jednoducho prispôsobia Vášmu telu ale aj okolnému prostrediu. Hlavnými prednosťami sú termoregulačné schopnosti, vzdušnosť a ľahkosť. Pri voľbe paplóna je nutné vziať do úvahy telesnú teplotu počas spánku a teplotu v spálni. Tepelne izolačné vlastnosti paplóna udáva kombinácia váhy a nosnosti výplne.

Schopnosť izolácie: Extra teplý paplón

 Extra teplé paplóny sú vhodné hlavne do chladnejších miestností v zimných mesiacoch. Obľúbené sú taktiež u zimomravých ľudí. Vyznačujú sa nízkou hmotnosťou ale aj jedinečnou ľahkosťou, vzdušnosťou a mimoriadnou hrejivosťou. Majú vynikajúce tepelné vlastnosti, udržujú stále príjemnú teplotu podľa teploty prostredia a tela.

Vhodný do jednolôžka

Neviete si rady s veľkosťou

Celoročný paplón prešívaný s vankúšom CLASSIC a vankúšikom 40 x 50 cm - parametre produktu

KategóriaVankúše

Celoročný paplón prešívaný s vankúšom CLASSIC a vankúšikom 40 x 50 cm - história ceny a dostupnosti

Celoročný paplón prešívaný s vankúšom CLASSIC a vankúšikom 40 x 50 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Celoročný paplón prešívaný s vankúšom CLASSIC a vankúšikom 40 x 50 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?