LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango

LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango

LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 369 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango - popis produktu

Dizajnová barová skrinka Winebar mango Originálna barová skrinka Winebar ponúka dostatok miesta pre fľaše s vínom či obľúbenými destilátmi, ako aj priestor pre poháre či ďalšie príslušenstvo. Telo vyrobené z masívneho mangového dreva spočíva na štyroch stabilných kovových valčekoch. Úchytky v tvare mušle troch zásuviek sú zladené a dokonale dotvárajú industriálny vzhľad barového vozíka. Servírovací vozík má tri zásuvky, veľkú výsuvnú priehradku a stojan až pre štyri fľaše. Skrinku môžete umiestniť do svojho baru či kuchyne alebo ako oku lahodiaci doplnok v obývačke. Obohaťte svoj interiér o štýlovú barovú skrinku Winebar. Rozmer: 86cm x 92cm x 46cm (š x v x h)Výsuvná polica: 20cm x 35cm (š x h)Zásuvky: 2x 17,5cm x 10cm x 38cm (š x v x h)Zásuvka: 14,5cm x 10cm x 38cm (š x v x h)Spodná priehradka: 82cm x 20cm x 46cm (š x v x h)Materiál: masívne drevo mango, kovFarba: prírodná hnedá, čierna Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango patrí do skupiny produktov Barové skrinky od značky LuxD, je vyrobený z materiálu Drevené, Kov, Kovové, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango - parametre produktu

Hmotnosť37 kg
Dĺžka86 cm
Šírka46 cm
Výška92 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaRegály, Komody, Vitríny, Mango, Barové skrinky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, Kov, Kovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová skrinka Winebar mango - ako nakúpiť najvýhodnejšie?