LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango

LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango

LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango - popis produktu

Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango Ak hľadáte skrinku, v ktorej môžete okrem všetkých druhov riadu uložiť aj nejaké fľaše svojho obľúbeného vína, potom je skrinka Cullen pre vás tou pravou voľbou. Okrem zaujímavého dizajnu prekvapí skrinka svojou praktickosťou a funkcionalitou. Na čiernom korpuse sa vynímajú pompézne anjelské krídla, ktoré slúžia ako netradičné úchytky. Pôsobia živým dojmom, sú výsledkom precíznej ručnej práce. Vo vnútri skrinky nájdete všetko, čo potrebujete pre vlastný, super zásobený bar. Poháre, fľaše, shaker a ďalšie doplnky budú vždy prehľadne uložené. Zlatá podnož skrine je v dokonalej harmónii s prevedením krídel, nábytku dodáva mierne industriálny nádych. Barová skrinka Cullen bude vďaka extravagantnému prevedeniu neprehliadnuteľnou ozdobou interiéru. Rozmer: 95cm x 140cm x 45cm (š x v x h)Materiál: masívne drevo mango, kovFarba: čierna, zlatá Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango je možné nájsť medzi produktmi v skupine Barové skrinky od značky LuxD, je vyrobený z materiálu Drevené, Kovové, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango - parametre produktu

Hmotnosť50 kg
Dĺžka95 cm
Šírka45 cm
Výška140 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaRegály, Komody, Vitríny, Mango, Barové skrinky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, Kovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová skrinka Cullen 140 cm čierne mango - ako nakúpiť najvýhodnejšie?