LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango

LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango

LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 077 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango - popis produktu

Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango Barová skrinka Shayla je skutočne niečo výnimočné, jej dizajn okamžite upúta pozornosť každého. Telo je vyrobené z masívneho mangového dreva v hnedej farbe. Dvere barovej skrinky zdobí trojrozmerný vzor, ktorý je výsledkom náročnej ručnej práce. Čierny kovový rám v kombinácii s hnedým drevom vytvára vzrušujúci kontrast. Vo vnútri skrinky nájdete všetko, čo potrebujete pre vlastný, super zásobený bar. Poháre, fľaše, shaker a ďalšie doplnky budú vždy prehľadne uložené. V dolnej časti barovej skrinky sa nachádza polica na fľaše, ktorá pojme až 24 fliaš vína. Vložku police môžete ľahko odstrániť a tento priestor využiť iným spôsobom. Komody a skrinky sú dokonalým úložným riešením kdekoľvek vo vašom byte či dome a predstavujú nevyhnutný doplnok k vášmu základnému nábytku. V článku 'Vkusné komody do bytu či domu, praktický a moderný doplnok' nájdete niekoľko praktických rád na čo sa zamerať pred kúpou komody alebo skrinky do obývačky. Rozmer: 95cm x 141cm x 42cm (š x v x h)Horná polica: 90cm x 35cm x 26cm (š x v x h)Spodná polica: 90cm x 31cm x 37cm (š x v x h)Zásuvky: 2x 40cm x 6cm x 22cm (š x v x h)Horná priehradka na dvere: 42cm x 37,5cm x 9,5cm (š x v x h)Dolná priehradka na dvere: 42cm x 44,5cm x 9,5cm (š x v x h)Polica na fľaše: 24cm x 10cm x 10cm (š x v x h)Výška podnože: 10cmMateriál: masívne drevo mango, kovFarba: hnedá, čierna Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango patrí do skupiny produktov Barové skrinky od značky LuxD, je vyrobený z materiálu Drevené, Kov, Kovové, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango - parametre produktu

Hmotnosť92 kg
Dĺžka95 cm
Šírka42 cm
Výška141 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaRegály, Komody, Vitríny, Mango, Barové skrinky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, Kov, Kovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová skrinka Shayla 141 cm hnedá / mango - ako nakúpiť najvýhodnejšie?