LuxD 28290 Dizajnová stolička Queen II béžová

LuxD 28290 Dizajnová stolička Queen II béžová

LuxD 28290 Dizajnová stolička Queen II béžová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 113 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD 28290 Dizajnová stolička Queen II béžová - popis produktu

Dizajnová stolička Queen II béžová: Nadčasová elegancia a komfort v jednom Hľadáte stoličku, ktorá je štýlová, pohodlná a zároveň nadčasová? Potom je dizajnová stolička Queen II to pravé pre vás! Luxusný dizajn v kombinácii s béžovou látkou a čiernymi nohami z masívneho dreva dodá vášmu interiéru elegantný a moderný vzhľad. Prešívané operadlo v štýle Chesterfield a ergonomický tvar stoličky zaručujú komfortné sedenie aj počas dlhých chvíľ. Stolička Queen II je ideálna do jedálne, obývačky alebo na chodbu. Vďaka svojmu elegantnému vzhľadu upúta pozornosť každého. Neváhajte a objednajte si dizajnovú stoličku Queen II už dnes! Prečo si vybrať dizajnovú stoličku Queen II: Nadčasový dizajn Elegantný vzhľad Komfortné sedenie Kvalitné materiály Vhodná do rôznych interiérov Ergonomický tvar Dodá vášmu domovu štýl a eleganciu Objednajte si stoličku Queen II a užite si komfort a štýl v jednom! Bonus: Doprava zdarma pri nákupe nad 499 € Možnosť výberu z rôznych farieb a materiálov Záruka 2 roky Objednajte si stoličku Queen II a premeňte svoj interiér na oázu pokoja a štýlu! Stolička sa predáva ako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozmer: 46cm x 104cm x 62cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 46cm x 48cm x 43cm (š x v x h)Výška operadla: 58cmMateriál: štruktúrovaná tkanina (100% polyester), masívne drevoMax. nosnosť: 110kgFarba: béžová, čierna

Produkt LuxD 28290 Dizajnová stolička Queen II béžová patrí do skupiny produktov Drevené stoličky, vyrába ho značka LuxD, materiálové prevedenie je Drevené, látka, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD 28290 Dizajnová stolička Queen II béžová - parametre produktu

Hmotnosť18 kg
Dĺžka46 cm
Šírka62 cm
Výška104 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Drevené stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, látka
E-shopEstilofina.sk

LuxD 28290 Dizajnová stolička Queen II béžová - história ceny a dostupnosti

LuxD 28290 Dizajnová stolička Queen II béžová - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD 28290 Dizajnová stolička Queen II béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?