LuxD 25759 Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe

LuxD 25759 Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe

LuxD 25759 Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 145 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD 25759 Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe - popis produktu

Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe Urobte si pohodlie s touto nadčasovou modernou dizajnovou stoličkou. Kvalitný poťah z mikrovlákna s ozdobným prešívaním v neutrálnom vintage taupe tóne môžete integrovať do širokej škály interiérov. Bukové nohy v prírodnom odtieni tvoria skvelý kontrast k ušľachtilému poťahu sedadla, zaisťujú bezpečnosť na akomkoľvek povrchu. Vďaka otočnému prevedeniu sa môžete teda otáčať okolo stola všetkými smermi, aj keď sedíte, bez toho, aby ste museli premiestňovať stoličku. Stoličku môžete nielen položiť k jedálenskému stolu, ale svoje využitie nájde v pracovni alebo v kancelárii. Stolička sa predáva ako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozmer: 60cm x 84cm x 60cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 43cm x 48cm x 41cm (š x v x h)Výška operadla: 41cmMateriál: mikrovlákno (100% polyester), bukové drevoMax. nosnosť: 120kgFarba: vintage taupe, prírodná

Produkt LuxD 25759 Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe patrí do skupiny produktov Drevené stoličky, vyrába ho značka LuxD, materiálové prevedenie je Drevené, látka, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD 25759 Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe - parametre produktu

Hmotnosť18 kg
Dĺžka60 cm
Šírka60 cm
Výška84 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Drevené stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, látka
E-shopEstilofina.sk

LuxD 25759 Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe - história ceny a dostupnosti

LuxD 25759 Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD 25759 Dizajnová otočná stolička Gaura vintage taupe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?