LuxD 25503 Dizajnová stolička Queen zamat sivo-zelená

LuxD 25503 Dizajnová stolička Queen zamat sivo-zelená

LuxD 25503 Dizajnová stolička Queen zamat sivo-zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 205 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD 25503 Dizajnová stolička Queen zamat sivo-zelená - popis produktu

Dizajnová stolička Queen zamat sivo-zelená Dizajnová sivo-zelená stolička Queen reprezentuje typický anglický štýl. Je perfektnou voľbou pre milovníkov klasického dizajnu, vyzerá elegantne a zároveň moderne. Prešívané operadlo v štýle Chesterfield dodáva jedálenskej stoličke nádych baroka. Svojím komfortným prevedením pozýva na dlhé a pohodlné sedenie. Malé podrúčky vystupujúce z operadla zaisťujú príjemný zážitok zo sedenia. Špeciálna kovová rukoväť umiestnená z vonkajšej strany operadla uľahčuje manipuláciu so stoličkou. Nohy stoličky sú vyrobené z masívneho dreva v prírodnom odtieni, sú stabilné aj na mäkších povrchoch. Hľadáte nové stoličky do vašej kuchyne alebo jedálne? Prečítajte si v našom článku čo vedieť pred výberom jedálenskej stoličky. Stolička sa predáva ako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozmer: 57cm x 96cm x 63cm (š x v x h)Materiál: zamat (100% polyester), kov, masívne kaučukové drevoMax. nosnosť: cca 110kgFarba: prírodná, sivo-zelená

Tento produkt nájdete v skupine Drevené stoličky, vyrába ho značka LuxD, materiálové prevedenie je Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka.

LuxD 25503 Dizajnová stolička Queen zamat sivo-zelená - parametre produktu

Hmotnosť10 kg
Dĺžka57 cm
Šírka63 cm
Výška96 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaZelenina, Stoličky, Drevené stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, Kov, Kovové, Lát, látka

LuxD 25503 Dizajnová stolička Queen zamat sivo-zelená - história ceny a dostupnosti

LuxD 25503 Dizajnová stolička Queen zamat sivo-zelená - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD 25503 Dizajnová stolička Queen zamat sivo-zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?