Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off

Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off

Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off - popis produktu

Dizajnové svietidlo LED Flia na exkluzívne osvetlenie ciest a terás Flia je model talianskeho výrobcu dizajnových svietidiel Luceplan, ktorý navrhol Alessandro Zambelli. Talian pracuje v oblasti priemyselného a produktového dizajnu, ako aj v oblasti experimentálnej tvorby, kde navrhuje inštalácie. Vonkajšia lampa Flia je svojím spôsobom tiež skôr experimentálny výrobok, pretože lampu nemožno jednoznačne zaradiť ani medzi klasické cestné svietidlá, ani medzi stojacie lampy. Môže však fungovať ako oboje, aj keď napríklad ako stojaca lampa na okraji terasy sa nedá flexibilne umiestniť znova a znova - ako je to zvyčajne v prípade stojacích lámp. Inštaluje sa do zeme prostredníctvom pevného pripojenia. Dve ramená svietidla Flia, ktoré majú rôznu výšku, sú vyrobené z uhlíkových vlákien a každé z nich je v hornej časti vybavené malou hlavicou svietidla vyrobenou z hliníka. Filigránsky dizajn svietidla umožňuje jeho harmonické splynutie s okolím.

Produkt Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off patrí do skupiny produktov LED vonkajšie svietidlá od značky Luceplan, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off - parametre produktu

Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off - história ceny a dostupnosti

Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off - ďalšie zaujímavé produkty

Luceplan Flia chodníkové svetlo 2-plameňové on/off - ako nakúpiť najvýhodnejšie?