Luceplan Compendium závesné LED svietidlo, mosadz

Luceplan Compendium závesné LED svietidlo, mosadz

Luceplan Compendium závesné LED svietidlo, mosadz

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luceplan Compendium závesné LED svietidlo, mosadz - popis produktu

Závesné LED svietidlo Compendium v mosadznej farbe v podlhovastom tvare Vďaka svojmu podlhovastému tvaru si závesné svietidlo LED samozrejme nájde svoje miesto nad sedačkou, presnejšie nad stolom. Vďaka svojej dĺžke dokáže dokonale osvetliť stôl. Za zmienku stojí aj skutočnosť, že smer svetla nie je v zásade vopred určený, pretože pri inštalácii svietidla si môžete vybrať, či chcete, aby svietilo v smere povrchu stola, uprednostňujete bočný smer alebo dávate prednosť príjemnému nepriamemu svetlu, ktoré mnohonásobne zvyšuje útulnosť v miestnosti. Pri všetkej svojej modernosti upúta pozornosť aj povrch v mosadznej farbe, ktorý zjemňuje chladný nádych a vytvára teplejšiu auru.

Tento produkt nájdete v skupine LED svietidlá, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Luceplan Compendium závesné LED svietidlo, mosadz patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Luceplan Compendium závesné LED svietidlo, mosadz - parametre produktu

Luceplan Compendium závesné LED svietidlo, mosadz - história ceny a dostupnosti

Luceplan Compendium závesné LED svietidlo, mosadz - ďalšie zaujímavé produkty

Luceplan Compendium závesné LED svietidlo, mosadz - ako nakúpiť najvýhodnejšie?