Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks

Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks

Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks - popis produktu

Funkčné nástenné svietidlo Taron s textilným tienidlom a LED lampou na čítanie - v praktickej súprave 2Svietidlo Taron je vhodné do hotelov a súkromných izieb a je veľmi praktickým zdrojom svetla, najmä v spálňach, pretože sú v ňom integrované dva rôzne zdroje svetla. Látkové tienidlo vyžaruje teplé, mäkké svetlo, zatiaľ čo lampa na čítanie poskytuje bodové, vycentrované svetlo, ktoré je ideálne na čítanie, pretože kniha je jasne osvetlená, čím sa zmierňuje namáhanie očí. Ohybné rameno umožňuje ľubovoľné nastavenie smeru svetla, a aby bolo možné svietidlo rýchlo a jednoducho ovládať, na chrómovom ráme sa nachádzajú dva ľahko prístupné prepínače.- LED svietidlo na čítanie: teplá biela (3 000 K); 81 lúmenov- svietidlo sa dodáva v praktickej súprave 2 kusov

Produkt Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Lucande, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Lucande, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks patrí do skupiny produktov LED nástenné svietidlá od značky Lucande, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks - parametre produktu

Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks - história ceny a dostupnosti

Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks - ďalšie zaujímavé produkty

Lucande Taron nástenné svetlo lampa na čítanie 2ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?